Speltips från NHL med Thomas Mäkitalo

Speltips: Mäkitalo spår målrikt

15 januari, 2011

Speltips från NHL med vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo har blivit något av en tradition här på spelkanalen.com. Varje helg är han tillbaka med initierade analyser och spelen sitter förvånansvärt ofta. Rygga Mäkitalo – det är en bra idé!

Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,926 @ Pinnacle

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Lagen möttes även igår och då förlorade Detroit med 3-2 men i natt tror jag det blir betydligt fler mål. Detroits målvakt Jimmy Howard skadade sig nämligen igår och reserven Chris Osgood är också skadad vilket betyder att Joey MacDonald får chansen från start.

Innan fredagens match mellan lagen hade Columbus fyra raka matcher som gick över 5,5. Dessutom har spelet på bortaplan inte alls fungeratoch man har förlorat fyra raka på bortaplan och släppt in hela 18 mål på de tre senaste.

Detroit återvänder hem efter en fem matcher lång roadtrip som efter tre raka segrar avslutades med två förluster och räkna med att de är taggade och vill bryta den trenden.

Detroit är en tung favorit men oddset 1.51 är inte spelbart och jag väljer överspelet i stället. Pinnacles 1,926 är dessutom riktigt bra, många bolag erbjuder bara runt 1,8.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →