Speltips från Thomas Mäkitalo, NHL-bloggare på Nyheter24

Speltips: Underspel från Mäkitalo

21 januari, 2011

Det är äntligen fredag igen och vi har den stora glädjen att presentera ännu ett speltips från vår hockeyexpert Thomas Mäktalo, NHL-bloggare på Nyheter24. Idag tror han på en målsnål historia mellan Ottawa och Montreal.

Ottawa Senators – Montreal Canadiens

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.65 @ Unibet

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

De två senaste helgerna har jag spelat överspel och båda har gått in med marginal. I natt tror jag att det blir tätt och tight när Ottawa tar emot Montreal.

Fem av de sex senaste matcherna mellan lagen har gått under 5,5 mål och jag tror att även nattens match gör det. Montreal har gjort tolv mål på sina tre senaste hemmamatcher men på bortaplan är man ett helt annat lag. Man har endast gjort sju mål på sina fem senaste bortamatcher och Ottawa brukar vara tighta på hemmaplan.

På sina fem senaste hemmamatcher har man gjort fem mål och alla utom en av de har gått under 5,5 mål.

Räkna med andra ord inte med någon målfest och jag tror starkt på nattens spel.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →