Speltips: Underspel från Mäkitalo

21 januari, 2011

Det är äntligen fredag igen och vi har den stora glädjen att presentera ännu ett speltips från vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo, NHL-bloggare på Nyheter24. Idag tror han på en målsnål historia mellan Ottawa och Montreal.

Ottawa Senators – Montreal Canadiens

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.65 @ Unibet

De två senaste helgerna har jag spelat överspel och båda har gått in med marginal. I natt tror jag att det blir tätt och tight när Ottawa tar emot Montreal.

Fem av de sex senaste matcherna mellan lagen har gått under 5,5 mål och jag tror att även nattens match gör det. Montreal har gjort tolv mål på sina tre senaste hemmamatcher men på bortaplan är man ett helt annat lag. Man har endast gjort sju mål på sina fem senaste bortamatcher och Ottawa brukar vara tighta på hemmaplan.

På sina fem senaste hemmamatcher har man gjort fem mål och alla utom en av de har gått under 5,5 mål.

Räkna med andra ord inte med någon målfest och jag tror starkt på nattens spel.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.