Sverige-Sydafrika: Här är oddsen!

22 januari, 2011

Det svenska fotbollslandslaget är ju som bekant på januariturne i Afrika och lite senare idag så är det dags för match mot Bafana Bafana som det sydafrikanska landslaget kallar sig. Fotbollen i landet fick så klart ett rejält uppsving efter sommarens VM, och vem minns inte VM:s första mål av mannen med det underbara namnet – Tshabalala?

Sverige är ute och åker med B-laget och många av våra stjärnor saknas. Hamrén testar friskt och många av de som ses som framtidens landslagsspelare får chansen att visa upp sig. Alexander Gerndt är ett lysande exempel på detta, och han gjorde som ni säkert minns mål i matchen mot Botswana häromdan.

Om Sverige kommer med en B-betonad trupp så kommer Sydafrika med ett ungdomslag. A-landslagsspelarna är nämligen upptagna med ligaspel och Sydafrika ställer därför sitt U23-landslag på benen.

SYDAFRIKA-SVERIGE

Bäst odds just nu
1: 3,50 hos Unibet (600 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,25 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
2: 2,10 hos Nordicbet (1000 kr i startbonus)

Vårt speltips: Sverige bör ha en bra chans att vinna det här. Även utan Zlatan på plan, och med ett ungt om oprövat landslag, så bör vi kunna besegra Sydafrikas U23-grabbar.

Vilken kanal sänder Sverige-Sydafrika?

Matchen börjar kl. 16.00 och visas på kanalen TV11 (fd. TV400).

Du följer väl våra speltipsFacebook?
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.