AIK-Södertälje: Odds på bottenderbyt i Elitserien

5 februari, 2011

AIK och Södertälje drabbar i eftermiddag samman i en mycket viktig match. Båda lagen slåss i botten av serien och varje poäng kan i det här skedet vara avgörande för om det blir slutspel eller kvalseriespel.

Båda lagen kommer från storförluster i förra omgången. AIK fick stryk mot Skellefteå med 6-1 och Södertälje med 4-0 mot Linköping. Dessförrinnan hade SSK nio raka matcher utan förlust.

AIK och SSK mötes i Elitserien så sent som den 20 januari i Södertälje. Hemmalaget vann då med 4-2 efter avgörande i den sista perioden. Båda lagen behöver poängen i dag och åtminstone för AIK ser det riktigt illa ut om det skulle bli förlust hemma på Hovet i eftermiddag.

AIK ligger sist i Elitserien med 57 poäng. Det fattas dock bara tre poäng upp till ”fast mark” och upp till SSK på slutspelsplats skiljer det sex poäng. AIK har den här säsongen vunnit lite knappt hälften av sina hemmamatcher och har inför kvällens match 4 segrar på sina 10 senast spelade matcher.

Södertälje innehar just nu den åttonde och sista slutspelsplatsen, tre poäng före  Modo och Frölunda. SSK har släppt in 138 mål på 46 matcher vilket ger ett snitt  på 3 mål per match – sämst i hela Elitserien.

AIK-SÖDERTÄLJE

Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Expekt
X: 4,30 hos Betsson
2: 2,55 hos Bet24 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Matchen startar kl. 16.00

Se AIK-Södertälje hos Csports.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.