Leksand-Mora: Odds på ”Slaget om Siljan”

26 februari, 2011

I klockan 17.oo är det dags för hett daladerby i Hockeyallsvenskan. Hemmalaget LIF är favorit till segern hos spelbolagen, men som ni vet – i ett derby kan allt hända!

Matchen spelas utomhus och det kommer bli en riktig hockeyfest. Arenan har kapacitet att ta 20 000 åskådare om de lyckas fylla den kommer det givetvis att bli ett grymt tryck på ”Villa Långbers Arena” som det tillfälliga hockeytemplet har döpts till.

Leksand ligger fyra i hockeyallsvenskan och kommer till matchen med två raka förluster i bagaget. Det återstår bara tre omgångar och Leksand har sju poäng upp till tredjeplatsen i tabellen som ger en direktbiljett till kvalserien. Chansen finns alltså fortfarande, även om den får anses som relativt mikroskopisk.

Mora tar den stora majoriteten av sina poäng på hemmaplan och kommer också till matchen med en negativ trend. Tre raka förluster,  två av dem efter förlängning och stjärnmällen 0-5 mot dåvarande tabelljumbon Tingsryd är inget roligt facit att ha med sig in i en match av den här kalibern.

Mora ligger sjua i tabellen, den sista play-off-platsen, och jagas bakifrån av Malmö som är tre poäng bakom. Matchen gäller alltså mycket för båda lagen, men frågan är om den ändå inte är allra viktigast för Mora.

LEKSAND-MORA

Bäst odds just nu
1: 1,97 hos Betfair
X: 4,75 hos Bet24
2: 3,05 hos Bet24

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.