Liverpool-Sparta Prag: Odds från Europa League

Lite i skuggan av Champions league så gör lagen under Europas absoluta toppskikt upp om titeln i Europa League. Idag spelar pånyttfödda Liverpool bortamatch mot Sparta Prag, och engelsmännen får finna sig i att vara favoriter.

Liverpool har efter en bedrövlig inledning på säsongen ryckt upp sig ordentligt och klättrat ända upp till en sjätteplats i Premier League. Kenny Dalglish har fått fart på manskapet, och under januarifönstret byttes fixstjärnan Fernando Torres mot Newcastles Andy Carrol (som dock inte spelar i kväll). Liverpool saknar även bland annat Steven Gerrard ikväll, vilket så klart är ett avbräck.

Av naturliga skäl saknar vi den där riktiga detaljkunskapen om Sparta Prag, men konstaterar att de ligger på en andra plats i den tjeckiska ligatabellen. Hemmamatcherna i gruppspelet av Europa League slutade med seger mot Parlermo och oavgjorda fighter mot CSKA Moskva och Lausanne.

SPARTA PRAG-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 3,45 hos Nordicbet (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,25 hos Expekt
2: 2,25 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Vårt speltips: Liverpool har vind i seglen just nu och Sparta känns som en överkomlig uppgift. Visst, bortamatcher i öst är inte det lättaste, men trots avbräcken i truppen så känns tvåan spelvärd.

Vilken kanal visar Liverpool-Sparta Prag?

Matchen börjar kl. 21.00 och visas på Canal+. Du kan också se den direkt i din dator på Csports.

Kvällens övriga matcher i Europa League
Anderlecht – Ajax
Bate Borisov – Paris SG
Benfica – Stuttgart
Besiktas – Dynamo Kiev
Lech Poznan – Braga
Napoli – Villarreal
Rangers – Sporting Lissabon
Sevilla – Porto
Young Boys – Zenit St Petersburg