Liverpool-Sparta Prag: Odds på returmötet

Liverpool ska i kväll försöka förvalta det oavgjorda resultatet från Prag i förra veckan. Liverpool har seglat upp som skyhöga oddsmässiga favoriter och ett spel på Sparta Prag ger uppåt 10 gånger insatsen. Första mötet var ett riktigt sömnpiller och vi hoppas få se en betydligt mer ”sprakande” tillställning på Anfield Road ikväll.

Vi tänker inte ge oss in på någon djupare analys av Sparta Prag utan vi nöjer oss med att konstatera att de ligger tvåa i den tjeckiska ligan som har haft speluppehåll sedan i november.

Liverpool ligger just nu sexa i Premier League efter sex raka matcher utan förlust. Tränarbytet blev precis den vitamininjektion som klubbledningen hade hoppats på under Kenny Dalglish har Liverpoll tagit sig i kragen och börjat leverera. Trots den mediokra inledningen på säsongen så är faktiskt Pool det tredje bästa hemmalaget i Premier League, vilket visar hur svårslagna de hemma på Anfield.

Lagkapten Steven Gerrard är skadad och spelar med stor säkerhet inte kvällens match. Det samma gäller för nyförvärvet Andy Carroll som just nu rehabtränar och är på väg tillbaka från skada. Däremot verkar det som dansken Daniel Agger är tillbaka efter en kortare skadefrånvaro. Fernando Torres ersättare Suarez har tidigare under säsongen representerat Ajax i Europa League och är därför inte tillgänglig för spel.

Se Liverpool-Sparta Prag hos Csports

Förutsättningarna

Om matchen slutar 0-0 så blir det förlängning. Alla andra oavgjorda resultat skickar Sparta vidare till åtondelsfinal. Om Liverpool släpper in ett mål måste de alltså vinna matchen för att avancera i Europa League.

LIVERPOOL-SPARTA PRAG

Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Betfair
X: 4,75 hos Bet24
2:  9,00 hos Bet365

Jag noterade stillsamt att Liverpool har ca 4,5 miljoner ”gillare” på Facebook. Vi på spelkanalen har i skrivande stund 182. Hjälp oss gärna att komma ifatt genom att gilla oss på http://www.facebook.com/spelkanalen 😉