Liverpool-Sparta Prag: Odds på returmötet

24 februari, 2011

Liverpool ska i kväll försöka förvalta det oavgjorda resultatet från Prag i förra veckan. Liverpool har seglat upp som skyhöga oddsmässiga favoriter och ett spel på Sparta Prag ger uppåt 10 gånger insatsen. Första mötet var ett riktigt sömnpiller och vi hoppas få se en betydligt mer ”sprakande” tillställning på Anfield Road ikväll.

Vi tänker inte ge oss in på någon djupare analys av Sparta Prag utan vi nöjer oss med att konstatera att de ligger tvåa i den tjeckiska ligan som har haft speluppehåll sedan i november.

Liverpool ligger just nu sexa i Premier League efter sex raka matcher utan förlust. Tränarbytet blev precis den vitamininjektion som klubbledningen hade hoppats på under Kenny Dalglish har Liverpoll tagit sig i kragen och börjat leverera. Trots den mediokra inledningen på säsongen så är faktiskt Pool det tredje bästa hemmalaget i Premier League, vilket visar hur svårslagna de hemma på Anfield.

Lagkapten Steven Gerrard är skadad och spelar med stor säkerhet inte kvällens match. Det samma gäller för nyförvärvet Andy Carroll som just nu rehabtränar och är på väg tillbaka från skada. Däremot verkar det som dansken Daniel Agger är tillbaka efter en kortare skadefrånvaro. Fernando Torres ersättare Suarez har tidigare under säsongen representerat Ajax i Europa League och är därför inte tillgänglig för spel.

Se Liverpool-Sparta Prag hos Csports

Förutsättningarna

Om matchen slutar 0-0 så blir det förlängning. Alla andra oavgjorda resultat skickar Sparta vidare till åtondelsfinal. Om Liverpool släpper in ett mål måste de alltså vinna matchen för att avancera i Europa League.

LIVERPOOL-SPARTA PRAG

Bäst odds just nu
1: 1,45 hos Betfair
X: 4,75 hos Bet24
2:  9,00 hos Bet365

Jag noterade stillsamt att Liverpool har ca 4,5 miljoner ”gillare” på Facebook. Vi på spelkanalen har i skrivande stund 182. Hjälp oss gärna att komma ifatt genom att gilla oss på http://www.facebook.com/spelkanalen 😉

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.