Mäkitalo: ”Minnesota fortsätter förlora”

25 februari, 2011

Helgens bästa speltips från NHL presenteras som vanligt av hockeybloggaren på Nyheter24, Thomas Mäkitalo. Han bevakar dagligen världens bästa hockeyliga och delar varje vecka med sig av sin spådomar här på spelkanalen. Veckans match är Anaheim-Minesota, och han tror att hemmalaget får det tufft…

Ni som brukar rygga Mäkitalos lir vet att det ofta är en lönsam historia!

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 1,66 @ Unibet

Det skiljer bara två poäng mellan Minnesota (sexa i väst) och Anaheim (elva i väst) så det är minst sagt viktiga poäng på spel i natt när lagen möter varandra. Jag väljer att tro på underdogen Minnesota då jag anser att bolagen underskattar dem just nu samtidigt som jag säkrar med ett kryss då väldigt många matcher så här i slutet slutar just oavgjort efter tre perioder.

Minnesota slog Anaheim med hela 5-1 för en vecka sedan och jag tror man tar med det inför nattens match. Man har även vunnit sex av de nio senaste matcherna mellan lagen.

Även om Minnesota inte direkt har någon strålande form just nu är man man har inte förlorat fyra raka matcher som Anaheim har gjort. Anaheim har dessutom släppt in hela sex mål i snitt per match under de fyra matcherna.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.