Mäkitalo: ”Minnesota fortsätter förlora”

Helgens bästa speltips från NHL presenteras som vanligt av hockeybloggaren på Nyheter24, Thomas Mäkitalo. Han bevakar dagligen världens bästa hockeyliga och delar varje vecka med sig av sin spådomar här på spelkanalen. Veckans match är Anaheim-Minesota, och han tror att hemmalaget får det tufft…

Ni som brukar rygga Mäkitalos lir vet att det ofta är en lönsam historia!

Anaheim Ducks – Minnesota Wild

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 1,66 @ Unibet

Det skiljer bara två poäng mellan Minnesota (sexa i väst) och Anaheim (elva i väst) så det är minst sagt viktiga poäng på spel i natt när lagen möter varandra. Jag väljer att tro på underdogen Minnesota då jag anser att bolagen underskattar dem just nu samtidigt som jag säkrar med ett kryss då väldigt många matcher så här i slutet slutar just oavgjort efter tre perioder.

Minnesota slog Anaheim med hela 5-1 för en vecka sedan och jag tror man tar med det inför nattens match. Man har även vunnit sex av de nio senaste matcherna mellan lagen.

Även om Minnesota inte direkt har någon strålande form just nu är man man har inte förlorat fyra raka matcher som Anaheim har gjort. Anaheim har dessutom släppt in hela sex mål i snitt per match under de fyra matcherna.