Milan-Parma: Gör Zlatan nya mål idag?

Idag har Milan en ypperlig chans att dryga ut sin ledning i Serie A. Hemmamatch mot 15:e-placerade Parma samtidigt som tvåan Napoli har bortamatch mot ligans enda obesegrade hemmalag – Roma.

Efter två raka kryss är det nu viktigt att Milan tar en trepoängare. Det skiljer i skrivande stund nämligen bara tre poäng ner till Napoli på andraplatsen och ytterligare två ner till Inter som är tabelltrea.

Milan har sju raka  matcher utan förlust, men på grund av lite för många oavgjorda matcher så har konkurrenterna som jagar bakifrån knappat in en del av försprånget i tabellen. Faktum kvarstår dock; Milan har inte förlorat sedan den 18 december.

Parma hör till de sämre bortalagen i Serie A och har på 11 bortamatcher så här långt bara spelat ihop åtta poäng. Laget kryssade senast mot Fiorentina, men hade innan dess två raka förluster (Lecce och Genoa).

MILAN-PARMA

Bäst odds just nu
1: 1,38 hos Unibet (600 kr i bonus till nya kunder)
X: 4,65 hos Expekt
2: 9,00 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)

Zlatan-oddsen

Zlatan har gått mållös av planen i två raka matcher. Får vi se honom i målprotokollet på nytt i kväll? Zlatan har just nu hela fem mål upp till Edison Cavani som leder skytteligan i Serie A, så det gäller att fortsätta leverera om inte skytteligasegern ska rinna ut i sanden redan i ett tidigt skede.

Gör Zlatan mål?

Ja, i matchen    1,66
Ja, matchens första 3,40
Ja, matchens sista 3,40
Ja, minst 2     4,00
Ja, minst 3    12,00
Oddsen kommer från bet365.com

Se matchen live på Bet365.com

Hos Bet365 får alla kunder tillgång till ett massivt utbud av livestreamad sport, bland annat från Serie A. Dessutom 1000 kr i bonus till alla nya kunder.

Bli kund nu på en gång och Zlatan i din dator redan idag!