Milan-Tottenham: Toppmöte i Champions League!

Som vi har väntat och nu är det äntligen dags. Champions League är tillbaka och det är dags för åttondelsfinaler. Först ut är Milan-Tottenham och Valencia-Schalke.

Tottenham har så här långt svarat för en mycket bra säsong och ligger på fjärde plats i Premier League. Skadeläget i truppen är dock oroande för Spurs, som exempelvis med stor sannolikhet kommer att få klara sig utan stjärnan Gareth Bale i milanmatchen. Fler nyckelspelare som är osäkra kort på grund av skador är nyopererade Luca Modric och Rafa Van der Vaart (edit: enligt de senaste rapporterna så kommer Van der Vaart att spela).

Milan leder Serie A och fick ett fint genrep i och med storsegern mot Parma senast. De är fyra poäng före Napoli som närmast jagar bakifrån. Zlatan har tre mållösa matcher bakom sig i Serie A, men i Champions League ligger han på femte plats i skytteligan, med sina fyra mål så här långt. Blir det månne ett femte idag?

Milan har seglat upp som ganska stora favoriter i den här matchen, troligen mycket på grund av det prekära skadeläget hos bortalaget Tottenham. Tvåan går att spela till omkring fem gånger pengarna, medan ett spel på Milan i dagsläget betalar strax över 1,70.

MILAN-TOTTENHAM

Bäst odds just nu
1: 1,73 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 3,80 hos Unibet (600 kr i bonus till nya kunder)
2: 5,00 hob Bet365

Vilken kanal visar Milan-Tottenham?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll. Dagens andra åttondelsfinal, Valencia-Schalke 04 börjar samtidigt på TV10.