Se Ligacupfinalen hos Unibet!

Detta inlägg är en annons från Unibet

Det är sex år sedan Arsenal vann en titel, då var det kaptenen Patrick Vieira som fick lyfta 2005 års FA-Cup buckla. Ikväll kl. 17 spelar Arsenal och Birmingham City final i Carling Cup och vinner Arsenal har dom tagit första steget mot att säkra en äkta kvadrupel!

Matchen visas live för Unibetkunder på www.unibet.com!

Varje match är nu en cupfinal för Arsenal, laget kan fortfarande vinna alla stora titlar. Truppen är nu mogen och förmögen att spela den bästa fotbollen i världen, och Carling Cup skulle kunna utlösa en våg av framgång för Gunners. Arsenals sista match mot Stoke gav fruktansvärda nyheter, skador på två av de viktigaste mittfältarna Cesc Fabregas och Theo Walcott. Gunners får dock tillbaka Robin Van Persie, Laurent Koscielny och Abou Diaby som bör passa för denna match. Birmingham har bara förlorat en av sina sju senaste matcher. Nikola Zigic och Seb Larsson kommer att vara Blues nyckelspelare. Blues är underdogs och all press är på Arsenal, inget tvivel om att detta kommer att motivera Birminghams spelare och skapa en massiv spänning i finalen på Wembley.

Unibet har fatsa odds och live-odds med ett massivt spelutbud på allt från Match odds till första/sista målgörare, över/under, antal hörnor m.m. Det bästa är att du kan kolla på matchen i vår livebettingklient helt gratis om du är unibetkund. På Unibet ser du matchen ända in i en eventuell straffläggning.

Exklusivt: DALLAS Casino!
Nej, det är inte en dröm, Dallas finns nu som spelautomat exklusivt på Unibet! JR, Sue Ellen, Jock och gänget är med dig på vägen mot vinsterna och musiken gör ingen besviken. Spela för €50 på Dallas mellan den 25 och 28 februari får du 50 freespins den 1 mars. Dessutom kör vi en turnering på Dallas i nästa vecka med €25.000 i potten!

Klicka här för att komma till Unibet.