Speltips från NHL med Thomas Mäkitalo

Speltips: Colorado torskar inte i Foppas comeback

11 februari, 2011

Fredag är hockeykväll här på spelkanalen. Då gästas vi så gott som alltid av hockeyexperten och nhl-bloggaren Thomas Mäkitalo, som ger oss sina bästa speltips från den transatlantiska hockeyligan.

Columbus Blue Jackets – Colorado Avalanche

Speltips: Dubbelchans, X2
Odds: 1,67 @Ladbrokes

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Matchen visas på Viasat Hockey, kl. 00.30

Peter Forsberg är tillbaka och I natt kommer hela hockeysverige sitta uppe för att följa hans comeback.

Hans Colorado har verkligen gått tungt den senaste tiden och frågan är om hans comeback kan påverka laget. Själv tror jag inte att han kommer gå in och dominera utan han kommer nog ha svårt med tempot men framförallt i powerplay kommer hans magiska speluppfattning lysa igenom (om foten håller).

Colorado har förlorat sju av sina åtta senaste matcher men kvällens motståndare har haft problem på hemmaplan den senaste tiden. På de nio senaste hemmamatcherna har Columbus förlorat fem och endast vunnit en under ordinarie speltid. Just det faktum att Columbus matcher ofta går till förlängning gör att jag väljer att spela på dubbelchansen.

Ser man till interna möten har Colorado vunnit sex raka matcher mot just Columbus.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.