Speltips från Mäkitalo: ”Livsviktiga poäng på spel”

18 februari, 2011

Fredag betyder speltips från NHL och som vanligt är det vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo som levererar. Thomas bloggar även om världens bästa hockeyliga på Nyheter24. Idag har han spanat in Western Conference-mötet mellan Minnesota och Anaheim.

Minnesota Wild – Anaheim Ducks

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,83 @ Pinnacle

Det har blivit många över-/underspel den senaste tiden och jag fortsätter på den inslagna banan med ett nytt underspel.

Det är livsviktiga poäng som står på spel då Minnesota som ligger under slutspelsstrecket endast har tre poäng upp till Anaheim ovanför det. Just det faktum att det är så viktiga poäng brukar ofta betyda att vi får en låst matchbild och då brukar det inte bli många mål.

Dessutom brukar Minnesotas hemmamatcher sällan bli några målkalas. Man har hela sju raka hemmamatcher som har gått under linan och totalt har fem av deras sex senaste matcher gjort det.

Anaheims matcher brukar inte vara lika täta men tre av deras fem senaste bortamatcher har gått under linan och mot Minnesota tror jag starkt på underspelet.

Sugen på en fet bonus?
Då bör du kolla in ”Bonusguiden”, som listar spelbolagens bästa erbjudanden just nu.Till Bonusguiden >>

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.