Champions League: Snart klart för kvartsfinaler

14 mars, 2011

Den här veckan ska de sista platserna till kvartsfinalerna i Champions League fördelas och det känns ovisst på flera håll. Den enda matchen som på förhand känns avgjord är Chelsea-Köpenhamn där danskarna förmodligen har en övermäktig uppgift framför sig.

Barcelona, Shakhtar Donetsk, Schalke 04 och Totteham är redan klara för kvartsfinal och i morgon och på onsdag ansluter sig ytterligare fyra klubbar till den exklusiva skaran. Chelsea lär som sagt knipa en av platserna, men det ska bli ytterst intressant att se vilka som tar de andra tre.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Bayern München vann det första mötet mot Inter på bortaplan i Milano med 1-0 och har därmed ett visst övertag på de regerande mästarna. I tisdagens andra åttondelsfinal, Manchester United-Marseille, är läget helt jämnt då det första mötet slutade mållöst.

På onsdag möter Real Madrid-Lyon och även där slutade det första mötet lagen emellan oavgjort (1-1). Chelsea har ett jätteövertag efter 2-0 segern på Parken och FC Köpenhamn lär få finna sig att onsdagens match på Stamford Bridge blir den sista i europaäventyret för den den här gången.

Vi återkommer givetvis med en närmare granskning av de återstående fyra åttondelsfinalerna

Kvartsfinalerna i Champions League lottas på fredag.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.