Chelsea-FC Köpenhamn: Godnatt FCK – tyvärr…

16 mars, 2011

Chelsea-FC Köpenham är den enda av åttondelsfinalerna som känns avgjord redan efter det första mötet. Chelsea vann ju som bekant med 2-0 på Parken och det ska otroligt mycket till för att danskarna ska kunna vända det underläget.

Här skulle vi kunna gräva ner oss i djupa analyser av lagens senaste matcher, formtrender och historik i de europeiska cuperna. Vi skulle också kunna kommentera det faktum att spelbolagen är rörande överens om att FC Köpenhamn inte har något att hämta mot Chelsea på Stamford Bridge. Men vi nöjer oss med att konstatera att den nordiska representationen i årets upplaga av Champions League kommer att vara utraderad när domaren blåser av matchen i London i kväll. Köpenhamn vänder inte det här. Tro mig. Någon som vill sätta emot?

Vi kan dock redan nu, oavsett utgången i kväll, gratulera FCK till en väldigt väl genomförd turnering. Att som nordiskt lag med allt vad det innebär i form av ekonomiska förutsättningar o.s.v. ta sig till utslagningsmatcherna i Champions League är en riktigt bragd som danskarna ska ha all heder för. Laget kryllar dessutom av svenskar, som nu samlar på sig ovärdelig internationell erfarenhet – ett faktum som lär uppskattas av förbundskapten Erik Hamrén. Och är det inte dags att Johan Wiland får chansen att utmana Isaksson om platsen mellan stolparna i landslaget?

CHELSEA-FC KÖPENHAMN

Bäst odds just nu
1: 1,33 hos Bet365
x: 5,50 hos Unibet
2: 11,00 hos Unibet

Vårt speltips: Det råder ingen tvekan om att Chelsea kommer att ta kvartsfinalplatsen. Det gör de även om matchen skulle sluta oavgjort. Gör hemmalaget mål i matchen så kommer Ancelotti med stor sannolikhet börja att plocka sina storstjärnor av planen för att inte riskera skador och varningar och det kan möjligen ge FCK en liten möjlighet att nå ett oavgjort resultat. 5,50 funkar – men satsa inte hela veckopengen…

Förutsättningarna

Chelsea har med sig två bortamål från den första matchen. Det innebär att FC Köpenhamn måste göra två mål på Stamford Bridge utan att släppa in något för att få till en förlängning. Gör Chelsea mål i matchen så är den död – då måste nämligen FCK göra tre mål för att avancera till kvartsfinal.

Vilken kanal sänder Chelsea-FC Köpenhamn?

Matchen visas på TV10 och startar kl. 20.45. Alla kunder hos Bet24 kan logga in och hämta en värdekod, som ger tillgång till matchen helt gratis på Viaplay. Bli kund hos Bet24 för att utnyttja erbjudandet.

Missa inte heller vår genomgång inför matchen Real Madrid-Lyon, som ändå måste betraktas som kvällens huvudnummer. Vi vill också påminna om att lottningen av kvartsfinalerna genomförs på fredag – någon som vi ser mycket fram emot. Vad sägs till exempel om Barcelona-Manchester United? Kanske fortfarande lite tidigt i turneringen för ett sådant gigantmöte, men det vore en kraftmätning som åtminstone jag skulle vara väldigt nyfiken på utgången av…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.