Djurgården-Luleå: Odds inför kvartsfinal 4

14 mars, 2011

Luleå leder mot Djurgården med 3-0 i matcher och kan i kväll bli det första laget att kvalificera sig för semifinal. Samtliga kvartsfinalmatcher har dock varit jämna och målsnåla tillställningar och även om det så klart ser tungt ut för ”Stockholms stolthet” så lär de inte vika ner sig utan strid.

Djurgården har hamnat i samma läge som fjolårsmästarna HV71, med underläge 0-3 i matcher. Det här är naturligtvis en otroligt svår sits och varje match måste nu spelas med kniven mot strupen. Varje misstag kan betyda att säsongen är slut.

Djurgården har bara lyckats göra tre mål framåt på de tre inledande kvartsfinalmatcherna. Det är naturligtvis den största anledningen till att Luleå har skaffat sig det här överläget, som med största sannolikhet tar norbottningarna vidare till semifinal.

Om Luleå vinner kvällens match skaffar de sig ett utmärkt läge inför den stundande semifinalen. Laget får gott om tid att vila upp sig och kan förbereda sig inför nästa uppgift, medan övriga lag (förutom möjligen AIK) får fortsätta att slåss om en plats i semifinalerna.

Luleå slutade fyra i grundserien och fick alltså inte möjlighet att välja sin kvartsfinalmotståndare utan fick ta det lag som blev över. Serietrean Skellefteå valde kanske något oväntat att möta Linköping, ett val som jag tror att Luleå just nu är mest nöjda med. Skellefteå ligger ju som bekant under med 2-1 i sin matchserie mot LHC.

DJURGÅRDEN-LULEÅ

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,25 hos Bet24
2: 2,90 hos Bet365

Vilken kanal sänder Djurgården-Luleå?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 med nedsläpp kl. 19.00. Du kan också se matchen via livestreaming hos Csports.se.

Övriga matcher som spelas i kväll är Brynäs-Färjestad och Linköping-Skellefteå. I morgon spelas den sista matchen i den fjärde kvartsfinalomgången: AIK-HV71 på Hovet i Stockholm. AIK leder där mycket överraskande med 3-0 i matcher och har alltså chansen att säkra en semifinalplats inför hemmapubliken.

I kväll startar även kvalserien, med bland annat möte mellan Södertälje och Modo, de två lag som kom elva respektive tolva i Elitserien.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.