Hockey: Kvartsfinalserierna fortsätter

10 mars, 2011

Vi är framme vid det andra mötet i hockeyns kvartsfinaler och i kväll bjuds vi på tre härliga fajter. Den andra rundan tjuvstartade igår när AIK på nytt besegrade HV71 och har nu en 2-0-ledning mot regerande svenska mästarna.

Det är fördel Luleå, Färjestad och Skellefteå som samtliga leder med 1-0 i matcher. Både Luleå och Skellefteå vann dock efter förlängning och vi ser fram emot jämna drabbningar även i kväll.

Djurgården-Luleå

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,20 hos Bet365
2: 3,51 hos Betsson

Luleå vann det första mötet hemma i Norrbotten efter en dramatisk historia. Efter 1-1 vid full tid kunde Luleå avgöra redan 22 sekunder in i förlängningen. Surt för Djurgården, men chansen till revansch ikväll är enligt spelbolagen god.

Djurgården-Luleå visas på TV4 Sport, med start kl. 19.00

Brynäs-Färjestad

Bäst odds just nu
1: 2,80 hos Bet24
x: 4,10 hos Bet365
2: 2,30 hos Bet365

Färjestad tog en mycket klar seger i den första matchen hemma i Karlstad. Hela 7-3 slutade matchen och vi tror att Brynäs får väldigt svårt att hävda sig i den här matchserien. Vi tycker dessutom att de 2,30 som Bet365 erbjuder för tvåan är ett ganska schysst lir!

Brynäs-Färjestad visas på Canal plus Hockey med nedläpp kl. 19.00.

Linköping-Skellefteå

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,20 hos Bet365
2: 3,10 hos Betsson

Även här i den kanske på förhand mest svårtippade kvartsfinalserien slutade det första mötet med förlängning. Här var det Skellefteå som drog det längsta strået och kunde slå in avgörande 4-3 efter en styrning av Miko Lehtonen drygt åtta minuters spel i förlängningen.

Linköping-Skellefteå visas i kanal+ Sport1, också den med start kl. 19.00.

Se matchen på Csports

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.