Hockey: Odds på de avgörande kvartsfinalerna

20 mars, 2011

Idag ska det avgöras vilka lag som tar de två sista semifinalplatserna i hockeyslutspelet. Luleå och Skellefteå har fördel av hemmaplan och enligt oddsen blir det också dessa två lag som gör Färjestad och AIK sällskap i den fortsatta kampen om SM-guldet.

Vi har tittat närmare på kvällens två matcher och dessutom har vi surfat rund bland spelbolagen och hittat de bästa oddsen på de avgörande kvartsfinalerna.

Luleå-Djurgården

Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Expekt
x: 3,90 hos Bet24
2: 2,70 hos Bet365

Djurgården kommer till den här matchen med självförtroendet på topp. Laget har vänt ett 0-3 underläge i matcher och har idag möjligheten att fullborda den historiska vändningen. Om DIF förlorar i kväll blir det ett antiklimax av gigantiska mått – att nästan gå till semifinal är inget värt. Klubben har dock, enligt sin hemsida, aldrig förlorat en sjunde och avgörande match i slutspelet.

Luleå har fördel av hemmaplan, men kommer så klart till matchen med en mycket negativ trend i ryggen. På de två senaste kvartsfinalerna har Luleå inte gjort ett enda mål bakom djurgårdskeepern Mark Owuya, ett mönster som givetvis måste brytas om det ska bli någon semifinal för Luleå. För Luleå handlar det här mycket om att ”nolla” sig mentalt och bara fokusera på kvällen drabbning – inget annat.

Vilken kanal visar Luleå-Djurgården?

Matchen startar kl. 16.00 på Canal+ sport 1 och direkt i din dator på Csports.se.

Skellefteå-Linköping

Bäst odds just nu
1: 2,25 hos Unibet
x: 4,00 hos Bet24
2: 2,80 hos Betsson

Det här var den på förhand mest ovissa kvartsfinalen och ingen är väl egentligen förvånad att matchserien har gått ända till en sjunde och avgörande match. Skellefteå har vunnit två av sina tre hemmamatcher i den här kvartsfinalserien och hålls som favorit hos spelbolagen. Det är dock LHC som kommer till matchen med en seger i ryggen efter kvitteringen till 3-3 i matcher i Linköping i fredags. Det här kan sluta hur som helst och vi bedömer lagen som jämnstarka.

Vilken kanal visar Skellefteå-Linköping?

Matchen börjar kl. 16.00 och visas i TV4 Sport. Du kan också se den via livestreaming direkt i din dator på Csports.se.

Kvällens två vinnare kommer att mötas i semifinal. Färjestad och AIK får alltså inte fördelen att som utvilade få möta ett lag som slitit i sju matcher för att nå semifinal.

 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.