Onsdagens höjdpunkter i fotbollseuropa

2 mars, 2011

Det är cupdag i fotbollseuropa idag och vi har tittat lite närmare på några av dagens höjdpunkter. Förutom matcher i de inhemska cuperna har vi även hittat en liten godbit från spanska la Liga.

Så här mitt i veckan brukar vi inte vara bortskämda med bra fotbollmatcher, men idag finns flera sevärda matcher att ta del av. Flera Champions League-lag är i elden och i Skottland bjuds det på hatmatch av stora mått!

Bayern München-Schalke 04

Två Champions League-lag drabbar samman tyska cupen och det finns goda förutsättningar för fin fotbollsunderhållning. Matchstart kl. 20.30

Bäst odds just nu
1: 1,55 hos Nordicbet
X: 4,10 hos Unibet
2: 7,00 hos Unibet

Celtic-Glasgow Rangers, skottska cupen

Kommentarer här är väl överflödiga. Hatet är stort mellan klubbarna och ingen lär lägga fingrarna emellan! Avspark kl. 20.45.

Bäst odds just nu
1: 2,00 hos Bet365
X: 3,40 hos Bet365
2: 4,00 hos Unibet

Manchester City-Aston Villa, FA-cupen

Tungt möte i FA-cupens femte omgång. Vinnaren möter troligtvis Everton i nästa runda. Matchen börjar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.

Bäst odds just nu
1: 1,67 hos Bet365
X: 3,65 hos Unibet
2:  5,50 hos Bet24

Valencia-Barcelona

Kvällsmatch i la Liga mellan två av Spaniens topplag. Matchen startar kl. 22.00 och visas på Canal plus Sport 1, samt livestreamas på Bet365.com.

Bäst odds just nu
1: 5,80 hos Bet24
X: 4,00 hos Bet365
2: 1,60 hos Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.