HV71-AIK: När ska mästarna vakna?

11 mars, 2011

AIK leder kvartsfinalserien mot HV71 med 2-0 i matcher och dagens möte i Kinnarps Arena i Jönköping är verkligen en måstematch för de regerande svenska mästarna. Förlust i kväll betyder med stor sannolikhet att HV kommer missa semifinal, vilket naturligtvis är en enorm missräkning – både sportsligt och inte minst ekonomiskt.

HV har haft stora problem inledningsvis i matchserien. Bara två gjorda mål på två matcher är inte godkänt och inte ens lagets vanligtvis så effektiva spel i numerärt överläge har gett någon utdelning. Förra matchen spikade AIK-målvakten Viktor Fasth igen sin målbur och lyckades med bedriften att rädda samtliga 34 skott och hålla nollan.

I ett försök att få till en förändring så ställer hemmalaget i kväll upp med tidigare petade landslagsmålvakten Daniel Larsson mellan stolparna.

HV71-AIK

Bäst odds just nu
1: 1,62 hos Betfair
x: 4,75 hos Bet24
2: 5,50 hos Betsson

Vårt speltips: HV har verkligen kniven på strupen och är hårt pressade att vinna inför hemmapubliken i kväll. Vi tror att gnistan är tillbaka hos smålänningarna och att HV pallar trycket. Etta!

Vilken kanal sänder matchen?

Matchen visas på Canal+ Sport1 och börjar kl. 19.00. Du kan också se den via livestreaming hos Csports.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.