HV71-AIK: När ska mästarna vakna?

AIK leder kvartsfinalserien mot HV71 med 2-0 i matcher och dagens möte i Kinnarps Arena i Jönköping är verkligen en måstematch för de regerande svenska mästarna. Förlust i kväll betyder med stor sannolikhet att HV kommer missa semifinal, vilket naturligtvis är en enorm missräkning – både sportsligt och inte minst ekonomiskt.

HV har haft stora problem inledningsvis i matchserien. Bara två gjorda mål på två matcher är inte godkänt och inte ens lagets vanligtvis så effektiva spel i numerärt överläge har gett någon utdelning. Förra matchen spikade AIK-målvakten Viktor Fasth igen sin målbur och lyckades med bedriften att rädda samtliga 34 skott och hålla nollan.

I ett försök att få till en förändring så ställer hemmalaget i kväll upp med tidigare petade landslagsmålvakten Daniel Larsson mellan stolparna.

HV71-AIK

Bäst odds just nu
1: 1,62 hos Betfair
x: 4,75 hos Bet24
2: 5,50 hos Betsson

Vårt speltips: HV har verkligen kniven på strupen och är hårt pressade att vinna inför hemmapubliken i kväll. Vi tror att gnistan är tillbaka hos smålänningarna och att HV pallar trycket. Etta!

Vilken kanal sänder matchen?

Matchen visas på Canal+ Sport1 och börjar kl. 19.00. Du kan också se den via livestreaming hos Csports.se.