Kampen i Kvalserien går vidare

19 mars, 2011

Fajten om elitserieplatserna går vidare i kväll när Kvalserien spelar full omgång. Kvällens matcher är Södertälje-Rögle, Växjö Lakers-Örebro och Mora-Modo – vi har givetvis tittat närmare på samtliga matcher och dessutom letat fram de bästa oddsen åt er!

Redan i morgon blir det ännu mera hockey då det ska avgöras vilka lag som kniper de sista platserna till SM-semifinalerna.

Södertälje – Rögle

Bäst odds just nu
1: 1,48 hos Betfair
x: 5,75 hos Bet365
2: 7,00 hos Bet365

Södertälje är obesegrade i kvalserien så här långt och har fem poäng efter två spelade omgångar. SSK tog ju en mycket viktig seger i sudden mot Modo i den första omgången och manövrerade enkelt ut Mora med hela 6,1 i torsdags. Dagens motståndare Rögle förlorade knappt mot serieledande Växjö senast och bör, för att inte luckan upp till elitserieplatserna ska växa för mycket, ta minst en pinne ikväll. Det blir givetvis en tupp uppgift – Södertälje borta är förmodligen den svåraste matchen i kvalserien.

Vilken kanal sänder Södertälje-Rögle?

Matchen ser du på Viasat Hockey från kl. 16.00. Givetvis kan du också följa den på Viaplay.se.

Växjö – Örebro

Bäst odds just nu
1: 1,80 hos Betfair
x: 4,75 hos Unibet
2: 3,65 hos Betsson

Växjö har imponerat så här långt och är på väg att skaffa ett riktigt fint utgångsläge inför den andra halvan av kvalserien. Vi ska dock komma ihåg att Lakers bara har mött allsvenskt motstånd så här långt och i de två följande matcherna väntar Modo och Södertälje. Fortsätter smålänningarna att plocka poäng viktiga poäng så är det inte alls osannolikt att de lyckas knipa en av de två platserna till nästa års elitserie. Örebro har inte fått den start som de hade behövt i den här kvalserien. 13 insläppta mål efter två omgångar duger inte om man vill utmana på allvar och blir det inte seger ikväll så kan vi nog definitiv räkna bort Örebro redan i detta tidiga skede.

Vilken kanal sänder Växjö-Örebro?

Med start kl. 16.00 kan du följa matchen direkt i din dator på Viaplay.se.

Mora – Modo

Bäst odds just nu
1: 5,40 hos Bet24
x: 5,09 hos Betfair
2: 1,52 hos Betfair

Mora ligger sist i kvalserien som enda lag helt utan poäng. De har visserligen haft tufft motstånd i Växjö och Södertälje, men jag tror ändå att vi redan nu kan avfärda Mora. Man har inte råd att tappa många poäng om man vill göra anspråk på de två uppflyttningsplatserna och tåget har nog dessvärre redan gått för dalmasarna som knep den sista platsen i kvalserien via kval. Modo har definitivt inte råd att förlora ikväll. Växjö är redan två poäng före i tabellen och om inte Challes manskap vill lira allsvenskt nästa säsong så är det nog just Lakers som de måste se till att ha bakom sig i tabellen.

Vilken kanal sänder Mora-Modo?

Matchen sänds på Viaplay.se och startar kl. 16.00.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.