Kvartsfinalhockey: Odds på LHC-Skellefteå och DIF-Luleå

Det är dags för de sjätte kvartsfinalerna i hockeyslutspelet och det är två matchserier som fortfarande lever. Linköping ska försöka få till en sjunde och avgörande match mot Skellefteå och Djurgården ska försöka göra detsamma mot Luleå.

AIK och Färjestad är redan klara för semifinal och de är också klart att de kommer att möta varandra. Segrarna i de kvartsfinalserierna som spelas ikväll kommer alltså att mötas i den andra semifinalen.

Linköpings HC – Skellefteå AIK

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus för nya kunder)
x: 4,10 hos Expekt
2: 3,05 hos Betsson

Skellefteå har i kväll chansen att göra AIK och Färjestad sällskap till semifinalspelet, men då krävs borta vinst i Linköping. I senaste mötet i Linköping krigade SAIK till sig en mycket knapp 1-0 seger, men det första hemmamötet vann LHC med hela 5-1. Det här är en öppen historia och det är Linköping som är oddsmässiga favoriter. Ska vi lita på spelbolagen så blir det allstå en sjunde och avgörande match i Skellefteå om ett par dagar.

Vilken kanal sänder Linköping-Skellefteå?

Matchen visas på TV4 Sport med start kl. 19.00. Du kan givetvis också se den direkt i din dator på Csports.se.

Djurgårdens IF – Luleå HF

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365
x: 4,00 hos Unibet
2: 3,15 hos Betsson

Djurgården var uträknade och många trodde att Luleå skulle döda matchserien när de ledde med 3-0 i matcher. Djurgården har dock kämpat sig tillbaka och har nu vunnit två raka segrar mot norrbottningarna. Senast nollade man till och med Luleå på deras egen hemmaplan, ett psykologiskt övertag som naturligtvis blir guld värt att ha med sig upp till Luleå vid en sjunde och avgörande match. För en sjunde match blir det – åtminstone om man ska tro på spelbolagen.

Vilken kanal sänder Djurgården-Luleå?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 och via livestreaming på Csports.se. Domaren släpper pucken prick kl. 19.00.