Kvartsfinalhockey: Odds på LHC-Skellefteå och DIF-Luleå

18 mars, 2011

Det är dags för de sjätte kvartsfinalerna i hockeyslutspelet och det är två matchserier som fortfarande lever. Linköping ska försöka få till en sjunde och avgörande match mot Skellefteå och Djurgården ska försöka göra detsamma mot Luleå.

AIK och Färjestad är redan klara för semifinal och de är också klart att de kommer att möta varandra. Segrarna i de kvartsfinalserierna som spelas ikväll kommer alltså att mötas i den andra semifinalen.

Linköpings HC – Skellefteå AIK

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus för nya kunder)
x: 4,10 hos Expekt
2: 3,05 hos Betsson

Skellefteå har i kväll chansen att göra AIK och Färjestad sällskap till semifinalspelet, men då krävs borta vinst i Linköping. I senaste mötet i Linköping krigade SAIK till sig en mycket knapp 1-0 seger, men det första hemmamötet vann LHC med hela 5-1. Det här är en öppen historia och det är Linköping som är oddsmässiga favoriter. Ska vi lita på spelbolagen så blir det allstå en sjunde och avgörande match i Skellefteå om ett par dagar.

Vilken kanal sänder Linköping-Skellefteå?

Matchen visas på TV4 Sport med start kl. 19.00. Du kan givetvis också se den direkt i din dator på Csports.se.

Djurgårdens IF – Luleå HF

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365
x: 4,00 hos Unibet
2: 3,15 hos Betsson

Djurgården var uträknade och många trodde att Luleå skulle döda matchserien när de ledde med 3-0 i matcher. Djurgården har dock kämpat sig tillbaka och har nu vunnit två raka segrar mot norrbottningarna. Senast nollade man till och med Luleå på deras egen hemmaplan, ett psykologiskt övertag som naturligtvis blir guld värt att ha med sig upp till Luleå vid en sjunde och avgörande match. För en sjunde match blir det – åtminstone om man ska tro på spelbolagen.

Vilken kanal sänder Djurgården-Luleå?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 och via livestreaming på Csports.se. Domaren släpper pucken prick kl. 19.00.

 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.