Lakers leder i halvtid: Nu avgörs Kvalserien!

28 mars, 2011

Växjö Lakers leder Kvalserien efter att överraskande ha slagit Södertälje efter straffavgörande i fredags. Nu vänder serien och ikväll möts de båda lagen igen, den här gången i Växjös Lakerdome. Vi är inne i ett viktigt skede av Kvalserien och mycket kommer att avgöras de närmaste två omgångarna.

Växjö har två nyckelmatcher framför sig nu. Först kvällens möte med SSK och därefter match mot Modo, den andra huvudkonkurrenten om en elitserieplats. Kan de fortsätta att plocka poäng mot de här två lagen jag då är oddsen goda för att HV71 får sällskap utav ytterligare ett smålandslag i Elitserien nästa säsong.

Båda lagen kommer till spel med samma trupp som i mötet i fredags – inga skador är inrapporterade. Matchen är otroligt viktig för båda lagen den kommer att präglas av kamp och vilja snarare än skönlir.

VÄXJÖ-SÖDERTÄLJE

Bäst odds just nu
1: 2,45 hos Bet24
x: 4,25 hos Bet24
2: 2,40 hos Bet365

Vårt speltips: Här står extremt mycket på spel och inte ens spelbolagen är inbördes överens om vilka som egentligen är favoriter i den här matchen. Södertälje bör har lärt sig något av matchen i fredags och vi håller dem som knappa favoriter. Växjö spelar ikväll med sin hemmapublik i ryggen som har fått ordentlig vittring på Elitserien. För Växjö är det viktigt att hålla tätt bakåt – kan man göra det lika effektivt som i fredags, ja då är ingenting omöjligt. Vi tror dock att SSK:s tyngd avgör och vi går in med en liten slant på tvåan.

Tabell Kvalserien

Växjö    5 3 0 1 1 14-7  12
Södertälje  5 2 0 2 1 20-10  11
--------------------------------------
Modo     5 2 0 1 2 13-8  10
Rögle    5 1 2 2 0 17-17  7
Mora     5 1 4 0 0 10-22  3
Örebro    5 0 3 0 2 16-26  2

Vilken kanal sänder matchen?

Matchen visas på Viasat Hockey och startar kl. 19.00. Du kan som vanligt också se matchen direkt i din dator på Viaplay.se.

Övriga matcher i Kvalserien ikväll

Förutom Växjö-Södertälje så spelar även Örebro-Mora och Modo-Rögle. Samtliga matcher startar kl. 19.00. De två sistnämnda sänds inte i ”vanligt tv” utan får följas via webben på Viaplay.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.