Linköping-Skellefteå: Kopplar LHC greppet?

14 mars, 2011

Det här känns som den mest ovissa kvartsfinalen av alla. Skellefteå vann inledningsmatchen på hemmaplan, men har nu förlorat två raka matcher. Senast blev det en svidande övertidsförlust på hemmaplan och idag är det ny svår bortamatch i Linköping.

Linköping lyckades som sagt att vinna på bortaplan sist och har nu faktiskt ett gyllene läge att få ner Skellefteå i ordentlig brygga. Senaste hemmamatchen slutade med storseger, hela 5-1 för Linköping så de lär komma in på isen med gott självförtroende.

Skellefteå valde Linköping som kvartsfinalmotståndare framför Djurgården, ett val som nu ser allt mer tveksamt ut. Efter den inledande segern har det blivit två raka förluster för SAIK som nu är rejält pressade att vinna. Ett 1-3 underläge betyder troligen att det inte blir någon semifinal för Skellefteå som länge såg ut att vinna grundserien.

LINKÖPING-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Bet365
x: 4,30 hos Bet24
2: 3,04 hos Betfair

Vilken kanal visar Linköping-Skellefteå?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på Canal+ Hockey. Du kan också se den direkt i din dator via livestreaming på Csports.se.

Läs också: Inför Djurgården-Luleå, kvartsfinal 4.

 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.