Luleå-Skellefteå: Odds på hatderbyt!

24 mars, 2011

Luleå tog en mycket viktig bortaseger i det första mötet med Skellefteå. I kväll är det dags för semifinal 2, och nu är Skellefteå pressade att upprepa Luleås bedrift. Annars skaffar sig norrbottningarna ett stort, stort övertag i Slaget om Norrland.

Båda lagen spelade tuffa kvartsfinalserier som avgjordes först i sjunde matchen. Första mötet lagen emellan fortsatte på samma spår och matchen avgjordes, till Luleås fördel, på övertid. Många har förutspått en tuff matchserie och inledningen indikerar att det förmodligen också blir så. Vi förutspår ännu en tät match och blir inte ett dugg förvånade om även den andra semifinalen går till förlängning.

Det lär bli tryck på läktarna i Coop Arena i Luleå ikväll. Rivaliteten mellan klubbarna är stor och både hemmafansen och de tillresta Skellefteåanhängarna kommer att göra detta till en riktigt hockeyfest. Vi är mitt uppe i Slaget om Norrland – och det lär märkas ikväll!

Om vi tar en titt på oddsen så ser vi att hemmalaget Luleå är, förvisso knappa, men ändå tydliga favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger i skrivande stund omkring 2,25 gånger insatsen medan skellefteåseger under ordinarie matchtid ger lite knappt tre gånger pengarna. Som vanligt ger krysset bra betalt i hockey, och frågan är om inte det oavgjorda resultatet efter full tid får klassas som det bästa spelet i den här matchen. Håller du med? Lämna gärna en kommentar!

LULEÅ-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu
1: 2,25 hos Expekt
x: 4,14 hos Betfair
2:  2,95 hos Betsson

Vilken kanal sänder Luleå-Skellefteå?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 och börjar kl. 19.00. Har du inte Canal+ kan du givetvis följa matchen live på nätet. Surfa in på Csports.se! Kvällen andra match: AIK-Färjestad visas på TV4 Sport.

Redan i morgon blir det mera hockey, bland annat det högintressanta kvalseriemötet mellan Södertälje och Växjö Lakers. Givetvis är vi tillbaka då med en rapport inför matchen.

Läs också…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.