Speltips från Thomas Mäkitalo, nyheter24.

Mäkitalos speltips: ”Målsnålt i Pittsburgh”

25 mars, 2011

Som om det inte vore nog med hockey just nu så spär vi på med lite till. Vår gästtippare Thomas Mäkitalo har som vanligt tagit en titt på nattens spelutbud från NHL och ger oss här det bästa han har hittat.

Thomas finns i vanliga fall på Nyheter24, där han bloggar om den nordamerikanska hockeyn.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils

Speltips: Under 5 mål (pengarna tillbaka vid precis fem mål)
Odds: 1,80 @ Bodog

Inte mindre än 20 av New Jersey Devils 21 senaste matcher har slutat med precis fem mål eller mindre (14 under och sex prick). Med andra ord ser jag under 5,0 mål och pengarna tillbaka vid precis fem som ett utmärkt spel. Nu möter man dessutom ett Pittsburgh utan både Sidney Crosby och Evgeni Malkin som även de ofta är inblandade i täta och målsnåla matcher, sex av lagets tio senaste har varit under linan. Dessutom har tio av lagets 13 senaste hemmamatcher gått under linan.

Ser man till interna möten har nio av de tio senaste gått under linan och jag tror att vi får en liknande matchbild i natt. Bland annat på grund av att New Jersey föll med 4-1 nu senast mot Boston, laget kommer knyta nävarna och försöka spika igen på bortaplan mot sina rivaler.

För den mer försiktige finns också under 5,5 mål för runt 1,5-1,6.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.