Mäkitalo: ”Carolina straffar Islanders”

18 mars, 2011

Det är som sagt mycket hockey just nu. Kvalserien pågår parallellt med SM-slutspelet. Samtidigt spelas det kval till Hockeyallsvenskan och senare vår är det VM i tjeckiska Bratislava. I NHL börjar det dra ihop sig till slutspel och avslutningen lär bli högintressant, inte minst med tanke på sedinbrödernas kamp i toppen av poängligan.

Fredag betyder som ni vet vid det här laget att vår NHL-expert Thomas Mäkitalo levererar ett rykande färskt speltips från andra sidan Atlanten. Den här fredagen är inget undantag och idag har han tittat närmare på nattens match mellan Carolina och NY Islanders.

Carolina Hurricanes – New York Islanders

Speltips: Carolina vinner.
Odds: Rak etta ger 1,92 @ Nordicbet. Samma spel inklulusive OT/SO ger 1.58 @ Pinnacle

Carolina mot Islanders är kanske inte direkt någon match jag skulle stanna uppe för att se. I natt väljer jag själv att se Montreal mot Rangers men bästa spelvärdet tycker jag att vi hittar i matchen mellan just Carolina och New York Islanders.

Islanders har förlorat fem raka bortamatcher och nattens match är tredje raka på bortaplan och jag tror laget har slut bensin. Vanligtvis säger man att motivation slår klass men Carolina har både mer att spela för och ett betydligt bättre lag. Med elva matcher kvar av grundserien ligger Carolina två poäng från slutspel samtidigt som Islanders är helt avsågade i botten.

Carolina har visserligen inte heller imponerat och har endast fyra segrar på de tio senaste men tre av de har kommit på hemmaplan där man är starkare. Man har dessutom vunnit fyra raka mot Islanders och åtta av de tio senaste.

Dessutom har Islanders, som vanligt, nästan halva laget på skadelistan.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.