Manchester United-Arsenal: Odds på FA-cupmötet

FA-cupmötet mellan Manchester United och Arsenal blir helgens behållning eftersom inga Premier League-matcher spelas. Det ska blir väldigt intressant att se hur Arsenal har lyckats ladda om efter den spelmässiga förnedringen mot Barcelona tidigare i veckan. Hemmalaget är ganska klara favoriter hos spelbolagen och ett spel på Arsenal står i skrivande stund i ca 4 gånger insatsen.

Visst, vi får se en förhoppningsvis bra fotbollsmatch mellan två bra lag, men lite tragiskt är det ligatvåan och serieledarna ska mötas redan i kvartsfinalen. Många har talat om detta som den moraliska finalen och tittar man i ligatabellen så är det svårt att säga emot.

Manchester United har två raka förluster i Premier League. Dels mot Chelsea där Lampard avgjorde sent och senast mot Liverpool där Dirk Kuyt svarade för ett hattrick. Båda dessa matcher har dock spelats på bortaplan och hemma på Old Trafford är United fortfarande obesegrade den här säsongen. Vi ska också komma ihåg att Vidic var avstängd senast mot Liverpool, och han är tillbaka idag – en bra förstärkning i Uniteds mittförsvar.

Arsenal är faktiskt det bästa bortalaget i Premier League, med 25 poäng på 15 spelade matcher. De har dessutom en förlustfri svit i ligan på hela 11 matcher och har inte förlorat sedan den 13 december, då mot just Manchester United. Laget kommer som bekant direkt från utspelningen på Camp Nou och lär nog vara sugna på att visa fotbollsvärlden hur bra de egentligen är.

MANCHESTER UNITED-ARSENAL

Bäst odds just nu
1: 2,00 hos Expekt
x: 3,60 hos Bet365
2: 4,00 hos Unibet

Vilken kanal sänder Manchester United-Arsenal?

Matchen visas på Viasat Fotboll och via livestreaming på Viaplay.