Milan-Bari: Odds och speltips

I dag har Milan chans att göra ett guldryck i Serie A. Tvåan Inter fick bara oavgjort i fredags och Milan möter jumbolaget Bari. Vid vinst så drygas serieledningen ut till sju poäng med nio omgångar kvar att spela.

Milan har inför matchen fyra raka segrar och elva raka matcher utan förlust. Som bekant åkte Milan ur Champions League, där Tottenham blev för svåra, och allt fokus kan nu alltså läggas på ligan.

En sån här match ska Milan inte förlora. Ettan möter 20:e-placerade Bari och spelbolagen är så klart överens om hur det här kommer att sluta. Milan står i ca 1,25 medan ett spel på tabelljumbon Bari ger över 15 gånger insatsen.

Bari har tio raka matcher utan vinst och den senaste segern kom den 6 januari mot Lecce. På bortaplan har laget bara tagit fem poäng och en enda seger på hela säsongen, vilket naturligvis säger en hel del om lagets kvalitet. I genomsnitt lyckas Bari gör mål i varannan bortamatch.

Förra mötet lagen emellan som spelades i november blev en målrik historia. Milan vann med 3-2 efter avgörande mål av Pato, som enligt uppgift kommer att starta även dagens match. Zlatan eller Robinho får alltså börja på bänken.

MILAN-BARI

Bäst odds just nu
1: 1,22 hos Expekt
x: 6,75 hos Unibet
2: 18,00 hos Nordicbet

Vårt speltips: Vi är helt överens med spelbolagen idag. Milan kommer att vinna det här. Däremot finns det ju inte mycket spelvärde i ettan, men den kan ju med fördel användas som trippelvirke.

Zlatan har den senaste tiden inte förekommit i målprotokollet speciellt ofta. De senaste fem veckorna har han bara gjort ett enda mål – kanske vänder det idag?

Gör Zlatan mål?

Ja         1,80
Ja, matchens första 4,33
Ja, matchens sista 4,33
Ja, minst två    4,75
Ja, minst tre   17,00

Zlatanoddsen kommer från Bet365.

Vilken kanal visar Milan-Bari?

Matchen startar redan kl. 12.30 och visas på TV11. Är du (eller blir) kund hos Bet365 ser du matchen via bolagets livestreamingtjänst.