Odds på kvällens hockeykvartar

AIK blev i går kväll som första lag klart för semifinal – vem hade trott det för bara ett par veckor sedan? Givetvis är detta en stor besvikelse för favoriterna och regerande svenska mästarna HV71, men vi ska också komma ihåg att AIK, med målvakten Victor Fasth i spetsen svarat för en fantastisk insats.

Idag är det dags för nya kvartsfinaler och redan i kväll kan vi få ytterligare lag klara för semifinal.

FÄRJESTAD-BRYNÄS

Bäst odds  just nu
1: 1,45 hos Unibet
x: 5,18 hos Betfair
2: 6,50 hos Expekt

Färjestad leder med 3-1 i matcher och gör alltså vid seger i kväll AIK sällskap i semifinalen. Bortsett från det första mötet som FBK vann klart så har samtliga matcher i kvartsfinalserien varit väldigt jämna – två har till och med gått till övertid. Färjestad lirar hemma i kväll och vi tror nog att värmlänningarna fixar detta. De är också storfavoriter hos spelbolagen – tvåan står i skrivande stund i en bra bit över sex gånger insatsen.

Vilken kanal sänder Färjestad-Brynäs?

Matchen visas på Canal+ Hockey med start kl. 19.00. Du kan också se den via livestreaming hos Csports.se.

LULEÅ-DJURGÅRDEN

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,05 hos Bet24
2: 3,15 hos Betsson

Luleå ledde matchserien med 3-0 i matcher, men DIF lyckades i hemmamatchen senast att hålla drömmen om semifinal vid liv. Även här har matcherna varit jämna och ingen match har slutat med mer än två måls marginal för något av lagen. Kvällens  match ser vi som en öppen historia, men lite fördel Luleå på grund av hemmaplan. Luleå är vid seger klara för semifinal.

Vilken kanal sänder Luleå-Djurgården?

Matchen visas på TV4 Sport och via livestreaming på Csports.se. Matchen börjar kl. 19.00.

SKELLEFTEÅ-LINKÖPING

Bäst odds just nu
1: 2,20 hos Expekt
x: 4,10 hos Expekt
2: 2,80 hos Bet365 (1000 i insättningsbonus för nya kunder)

Detta var på förhand den mest ovissa av kvartsfinalerna. Det har också visat sig att lagen är otroligt jämna och två av fyra matcher så här långt har gått till övertid.  Senast vann Skellefteå en målsnål historia med 1-0 och kvitterade till 2-2 i matcher. Så hur det än går i kväll så kommer den här kvartsfinalserien att fortsätta.

Vilken kanal sänder Skellefteå-Linköping?

Matchen visas på Canal+ Sport 1 med nedsläpp kl. 19.00. Du kan också se den direkt i din dator på Csports.se.

Kvällens huvudattraktion är väl annars Champions League-fotbollen. Läs mer om kvällens matcher, Real Madrid-Lyon och Chelsea-FC Köpenhamn här på spelkanalen!