Se Ungern-Holland live hos Bet365

25 mars, 2011

Spelbolaget Bet365 bjuder idag alla sina kunder på livestreamad fotboll från Sveriges EM-kvalgrupp. Det för Sverige så viktiga mötet mellan Ungern och Holland startar kl. 20.30, så om du inte redan är kund, passa på och bli det innan dess…

Bet365 har ett mycket brett utbud av livestreamad sport och visar varje år hundratals fotbollsmatcher från bland annat Serie A och la Liga.

UNGERN-HOLLAND

1: 7,00
x: 3,90
2: 1,50

Odds från Bet365.com.

Holland är av naturliga skäl skyhöga favoriter i den här matchen. VM-finalisterna från i somras har också ett lag fyllt av världsstjärnor, men vi ska komma ihåg att Ungern på bortaplan inte är någon lätt uppgift. Vi tror förvisso på seger för holländarna, men för Sveriges del vore det allra bästa om matchen slutade oavgjort.

Holland är obesegrade så här långt och har tagit full pott i grupp E. Sverige ligger för närvarande på tredje plats i tabellen, men med en match mindre spelad än de båda framförvarande lagen. Gruppettan går direkt till EM i Polen/Ukraina, medan tvåan får chansen att kvala mot tvåan i en annan grupp.

Sverige spelar sin match i den här omgången på tisdag och det är Moldavien som står för motståndet. Det är givetvis en match som Sverige måste vinna om vi ska ha något som helst chans att jaga ikapp holländarna i tabelltoppen.

Spelschema för Sveriges matcher i EM-kvalet.

Tabell EM-kvalgrupp E

Holland   4 4 0 0 12-2  12
----------------------------------
Ungern    4 3 0 1 12-4  9
----------------------------------
Sverige   3 2 0 1  9-4  6
Moldavien  4 2 0 2  5-3  6
Finland   4 1 0 3 10-6  3
San Marino  5 0 0 5  0-29  0

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.