Speltips: Inter bortaslår Brescia

Inter ligger tvåa i Serie A och Brescia ligger på nittonde plats. Det säger en del om klasskillnaden mellan lagen. Inter har möjlighet att sätta press på serieledande Milan genom att vinna kvällens match och vi är tämligen övertygade om att de kommer att lyckas med det.

Inter har en positiv trend och tog nyligen över andraplatsen, som för övrigt ger en direktplats till nästa års Champions League, från Napoli och flåsar nu Zlatans Milan i nacken. Blir det seger ikväll så är avståndet bara två poäng upp till serieledningen, även om man då kommer att ha en match mer spelad än Milan.

Inter har gjort 10 mål på sina senaste fyra matcher i ligan. Senast blev det seger mot Genoa med hela 5-2 efter bland annat två mål av Samuel Eto’o. Om man slänger ett öga i bortatabellen så ser man också att Inter faktiskt är ligans näst bästa bortalag. Ska Inter vara med och fajtas om Scudetton så är detta  en match som måste vinnas. Allt annat än tre poäng med sig hem till Milano vore en smärre katastrof för de regerande liga- och champions league-mästarna.

För Inter väntar svår bortamatch i Champions League på tisdag, ett faktum som kanske är det enda egentliga orosmolnet inför kvällen. Lag som står inför stora uppgifter har ofta en tendens att underprestera i matchen innan, speciellt om motståndet är ett lag som normalt sett inte ska kunna orsaka några problem. Spelarna har givetvis sitt fokus på tisdagens match, men jag tror ändå att det är tillräckligt länge kvar till Bayern-matchen att de ska kunna prestera på en anständig nivå i kväll.

Brescia var i början av säsongen ett mittenlag, men sedan dess har det bara gått utför. Laget ligger nu näst sist i ligan – bara Bari är sämre så här långt. Brescia har på 28 matcher lyckats producera 22 mål framåt vilket är den största enskilda orsaken till lagets tabellplacering. Om vi tittar lite närmare på lagets form så ser vi att de har en seger på de senaste åtta matcherna, en seger som kom mot tabelljumbon Bari.

BRESCIA-INTER

Bäst odds just nu
1: 6,00 hos Unibet
x: 3,72 hos Pinnacle
2:  1,72 hos Pinnacle

Speltips

Vi kommer att lägga ett spel i vår spelfond på den här matchen. Vi tycker att oddset på bortasegern är aningen för högt och väljer därför att lägga ett spel på Inter, som i våra ögon är så pass mycket bättre än Brescia.

Alltså:
Brescia-Inter, 2
Odds: 1,72, insats: 37 kr @ Pinnacle.

Aktuell status för spelfonden efter 228 spel

Startkassa: 100 kr
Saldo: 1030,40 kr
Levande spel: 37 kr

Se Brescia Inter via livestreaming hos Bet365
Alla medlemmar hos bet365 får tillgång till ett massivt utbud av livestreamad sport – bland annat Serie A.
Bli medlem redan nu så ser du kvällens match mellan Inter och Brescia direkt i din dator. Dessutom dubblar vi din första insättning upp till 1000 kr!

Bli medlem nu!