Speltips: Mäkitalo tror på Flames

4 mars, 2011

Vi rivstartar helgen  med ett speltips från NHL, signerat vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo. Det drar ihop sig till slutspel i den transatlantiska hockeyn och varje poäng är i det här skedet av säsongen en strid på liv och död.

Mäkitalo bjuder idag på en analys av nattens match mellan Calgary och Columbus.

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets

Speltips: Calgary inkl OT/SO
Odds: 1.62 hos Nordicbet

Kriget runt slutspelsstrecket i NHL:s västra konferens är löjligt jämn och jag tror Calgary tar två väldigt viktiga poäng i natt.

Laget höll nollan i två raka matcher innan man förlorade med hela 6-4 mot Chicago på bortaplan nu senast. Nu återvänder man hem till Calgary och man kommer skärpa sig och jag tror att de hittar tillbaka till sin fina defensiv som de haft den senaste tiden.

Laget har annars en hyfsad form (fem segrar på de åtta senaste) samtidigt som Columbus är riktigt bleka just nu. Nattens gäster har förlorat tre raka matcher och alla har varit på bortaplan. I natt fortsätter alltså deras road trip och det lär inte bli enklare nu.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.