Tränarna tippar Allsvenskan 2011 – vi har oddsen!

21 mars, 2011

Tidigare idag hade de allsvenska tränarna och fotbollsförbundet ”upptaktsmöte” med den samlade presskåren. Traditionsenligt så fick alla huvudtränare tippa vilka som kommer att få lyfta Lennart Johanssons pokal i höst. Vi noterar att Elfsborg är stor favorit, vilket också avspeglar sig i oddsen.

Så här röstade tränarna…

Elfsborg: 9 röster
Malmö FF: 3 röster
Örebro: 1 röst
Helsingborg: 1 röst
IFK Göteborg: 1 röst (röstade på sig själva)

Halmstad BK ville inte tippa.

Elfsborg och Malmö FF som fått flest röster av tränarna är också favorit hos spelbolagen. På tredje plats rankas IFK Göteborg. Mest pengar tillbaka ger spel på Syrianska, Norrköping, GAIS och Gefle som alla står i över 100 gånger pengarna.

Vilka vinner Allsvenskan?

Odds från Bet365
Elfsborg    3.75
Malmö FF    4.00
IFK Göteborg  6.00
Helsingborg  7.00
Örebro SK   11.00
Kalmar    15.00
AIK      21.00
Djurgården  21.00
Halmstad   41.00
Trelleborg  41.00
Häcken	   41.00
Mjällby	   51.00
Syrianska  101.00
Norrköping  101.00
GAIS     101.00
Gefle    201.00

Den allsvenska premiären äger rum den 2 april.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.