Växjö Lakers-Modo: Det drar ihop sig i Kvalserien…

30 mars, 2011

Växjö har gått fram som en ångvält i årets kvalserie och har nu ordentligt häng på en plats i Elitserien. De har redan klarat av tre av fyra matcher mot lagen som kom från årets elitserie och ikväll väntar den sista matchen mot Modo.

Det finns många frågor vi ställer oss inför kvällens omgång. Det hela såg länge ut att bli en uppgörelse mellan Södertälje, Modo och Växjö, men nu har även Rögle blandat sig i leken. Vilka pallar trycket och vilka tvingas vika ner sig?

VÄXJÖ-MODO

Bäst odds just nu
1: 2,40 hos Bet365
x: 4,35 hos Expekt
2: 2,40 hos Bet365

Växjö spelar hemma och lär ha rejält stöd från publiken i sin Lakerdome. Det senaste mötet lagen emellan slutade mållöst, men Växjö kunde knipa extrapoängen efter seger i sudden death. Tittar man på oddsen hos marknadens spelbolag så är de helt jämna. Vissa har samma odds på både ettan och tvåan och det går också att hitta spelbolag som håller både Växjö och Modo som knappa favoriter.

Vilken kanal sänder Växjö-Modo?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV10.

Södertälje – Örebro

Bäst odds just nu
1: 1,3o hos Bet24
x: 6,50 hos Expekt
2: 8,50 hos Unibet

Södertälje behöver vinna den här matchen och lär också göra så. Örebro har gett upp för den här säsongen och vi tror inte att de kan bjuda på något direkt motstånd. SSK spelar dessutom hemma och kommer att ta de tre poäng som krävs för att befästa sin plats ovanför strecket. Spelbolagen är helt överens om att Södertälje vinner det här och oddset på ettan letar sig knappt över skamgränsen.

Vilken kanal sänder Södertälje-Örebro?

Med start kl. 19.00 kan du se matchen direkt i din dator på Viaplay.se.

Mora – Rögle

Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Unibet
x: 4,35 hos Unibet
2: 2,20 hos Bet365

Rögle var uträknade tidigt i Kvalserien, men vaknade på nytt och har nu bara en enda poäng upp till Södertälje som har den sista elitserieplatsen i dagsläget. Trots bortaplan bör Rögle fixa att besegra Mora, som inte har något att spela för. Elitseriedrömen gick i kras för dem för länge sedan. Mora kommer förvisso från två raka segrar mot Örebro men vi tycker faktiskt att 2,20 som tvåan ger i dagslaget är ett riktigt bra spel.

Vilken kanal sänder Mora-Rögle?

Matchen sänds via livestreaming på Viaplay.se och startar kl. 19.00

Tabell Kvalserien

Växjö   6 4 0 1 1 19-8  15
Södertälje 6 2 1 2 1 21-15  11
------------------------------------
Modo    6 2 1 1 2 14-10  10
Rögle   6 2 2 2 0 19-18  10
Mora    6 2 4 0 0 14-23  6
Örebro   6 0 4 0 2 17-30  2
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.