Vinn en resa till hockey-VM med Betsson

17 mars, 2011

Är du sugen på en VIP-resa till hockey-VM i Bratislava för dig och två vänner? Betald flygbiljett, boende på lyxhotell och givetvis biljetter till valfri match. På fredag kan du tävla med Betsson och vinna bland annat denna resa, eller varför inte en iPad? Sammanlagt delas 40 priser ut till de som lyckas bäst i tävlingen.

Tävlingen pågår under fredagsdygnet och det gäller att vinna så många spel som möjligt. Du får poäng för varje spel du sätter och ju högre odds dina vad har desto mer poäng får du. För de 40 spelare som lyckas skrapa ihop flest poäng väntar fina priser.

Prislista

  1. Vip resa till hockey-VM med två vänner
  2. VIP-resa till hockey-VM med en vän
  3. VIP-resa till hockey-VM med en vän
  4. iPad och 200 euro att spela för
  5. iPad och 100 euro att spela för
  6. iPad
  7. Spelare på placeringarna 7-40 får 250-50 euro att spela för, beroende på placering.

Förutom odds hos Betsson finns även poker, casino och bingo. Du kan också ta del av speltips från Viasats Ola Andersson, som är spelexpert hos Betsson.

Klicka här för att delta i tävlingen

Relaterat

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.