Arsenal-Liverpool

17 april, 2011

Ikväll är det dags för en riktigt höjdarmatch i Premier League när klassiska Arsenal och Liverpool drabbar samman på Emirates Arena. Vi har givetvist tittat närmare på oddsen.

Arsenal har inte förlorat i Premier League under 2011. Den senaste förlusten kom mot Manchester United den 13 december förra året. Arsenal kan idag minska avståndet upp till serieledande Manchester United till fyra poäng. Om de gör det, d.v.s. tar tre poäng mot Liverpool, ja då lever hoppet om ligatiteln. Efter kvällens match återstår sex omgångar.

Liverpool slåss med näbbar och klor för att hålla sig över strecket som ger en europaplats till nästa säsong. Just nu är man en poäng före Everton som ligger precis under strecket. Liverpool har den senaste tiden slagit Manchester City, Manchester United och Chelsea. Dessa imponerande skalper har man dessvärre varvat med betydligt sämre insatser, bland annat förlust mot West Bromwich och kryss mot Wigan.

Arsenal är solklara favoriter i den här matchen och kan just nu spelas till ca 1,75. Ett spel på bortalaget Liverpool går i skrivande stund att lägga till ca fem gånger insatsen.

ARSENAL-LIVERPOOL

Bäst odds just nu
1: 1,75 hos Nordicbet
x: 3,70 hos Bet24
2: 5,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Arsenal-Liverpool?

Matchen startar kl. 17.00 och visas på Visasat Fotboll.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.