Semifinaler Champions League

Champions League: Så spelas semifinalerna

13 april, 2011

Barcelona, Real Madrid, Schalke 04 och Manchester United – där har du Europas fyra bästa fotbollslag den här säsongen. Samtliga är de klara för semifinal i Champions League och semifinalspelet inleds den 26-27 april med returmöten 3-4 maj.

Finalen som i år avgörs på Wembley i London spelas den 28 maj.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Barcelona-Real Madrid

Oj, oj, oj. Det här blir en riktig rysare som har alla förutsättningar att gå till historien. Lagen kommer att mötas fyra gånger på mycket kort tid de närmaste veckorna. Förtutom de två matcherna i Champions League så ska de även mötas i ligan och i finalen i den spanska cupen, Copa del Rey.

Schalke 04-Manchester United

Här känns Manchester United som klara favoriter. De är ett etablerat storlag och har bra mycket mer erfarenhet av situationer som denna än sina motståndare. Schalke har dock överraskat mer än en gång så här långt i turneringen och ska nog inte räknas bort än. De lär i alla fall inte ge sig utan strid…

Spelschema

26 maj
Schalke-Manchester United

27 maj
Real Madrid-Barcelona

3 maj
Barcelona-Real Madrid

4 maj
Manchester United-Schalke

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →