Champions League: Så spelas semifinalerna

13 april, 2011

Barcelona, Real Madrid, Schalke 04 och Manchester United – där har du Europas fyra bästa fotbollslag den här säsongen. Samtliga är de klara för semifinal i Champions League och semifinalspelet inleds den 26-27 april med returmöten 3-4 maj.

Finalen som i år avgörs på Wembley i London spelas den 28 maj.

Barcelona-Real Madrid

Oj, oj, oj. Det här blir en riktig rysare som har alla förutsättningar att gå till historien. Lagen kommer att mötas fyra gånger på mycket kort tid de närmaste veckorna. Förtutom de två matcherna i Champions League så ska de även mötas i ligan och i finalen i den spanska cupen, Copa del Rey.

Schalke 04-Manchester United

Här känns Manchester United som klara favoriter. De är ett etablerat storlag och har bra mycket mer erfarenhet av situationer som denna än sina motståndare. Schalke har dock överraskat mer än en gång så här långt i turneringen och ska nog inte räknas bort än. De lär i alla fall inte ge sig utan strid…

Spelschema

26 maj
Schalke-Manchester United

27 maj
Real Madrid-Barcelona

3 maj
Barcelona-Real Madrid

4 maj
Manchester United-Schalke

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.