Champions League: Odds på Schalke 04-Inter

13 april, 2011

Inter ställde till det ordentligt för sig i hemmamötet mot Schalke 04 förra veckan.  Stryk med hela 2-5 inför sin egen hemmapublik sved nog mer än vi kan ana för interspelarna. Jag tror nämligen att de hade räknat med att utan större problem kunna avfärda Schalke på sin väg mot semifinal.

Schalke 04 är utan tvekan den här säsongens stora positiva överraskning i Champions League. Jag känner inte till någon som hade tippat att vi skulle få se dem i semifinal, vilket nu sannolikheten är stor för att vi får. Laget har den här säsongen gått riktigt bra i allt cupspel (CL och tyska cupen), medan det i ligan har gått riktigt knackigt. Laget ligger först på en niondeplats i Bundesliga.

Inter vann i lördags ligamatchen mot Chievo med 2-0, vilket lär ha varit välbehövligt för självförtroendet. Förra veckan var annars en ren katastrof för milanolaget som sannolikt spelade bort sig både från ligatiteln och möjligheterna att avancera vidare i Champions League. Jag ska inte säga att det är helt kört – men det ska till ett smärre mirakel för att Inter ska kunna plocka in det rejäla försprång som Schalke har skaffat sig. Om Inter får en kalasstart och låt oss säga leder med 2-0 i halvlek – ja, då lever hoppet. Gör Schalke mål så går ridån definitivt ner för Inter.

Oddsmässigt så är det i princip helt jämt mellan lagen – både ettan och tvåan står i skrivande stund i ca 2,60 gånger insatsen.

SCHALKE 04-INTER

Bäst odds just nu
1: 2,70 hos Unibet
x: 3,60 hos Bet365
2:  2,60 hos Unibet

Vilken kanal sänder Inter-Schalke?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på TV10.

Förutsättningarna

Schalke har den stora fördelen att de har gjort fem mål på bortaplan. Det innebär att de har råd att förlora med 0-3 i kväll och ändå gå vidare till semifinal. Inter måste alltså vinna med fyra måls marginal. Om Schalke gör ett mål i matchen så måste Inter göra fem, vilket så klart inte kommer att hända.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.