El Clásico – odds på cupfinalen

Idag drabbar Barcelona och Real Madrid samman i finalen av Copa del Rey. Det är det andra mötet på mindre än en vecka och den här gången står en titel på spel. I lördags slutade matchen 1-1, men i kväll måste en segrare koras. Vilka skaffar sig ett psykologiskt övertag inför dubbelmötet i Champions League?

Barcelona och Real Madrid kommer att mötas fem gånger den här säsongen. Den första matchen slutade med storseger för Barcelona, (5-0 hemma på Camp Nou), den andra som sagt 1-1 efter straffmål av lagens två stora sjärnor Lionel Messi och Cristiano Ronaldo. Men vi har alltså inte ens sett hälften än.

Vi kommer att få se en matchbild som vi har vant oss vid när Barcelona spelar. De kommer att äga extremt mycket boll, medan Real kommer att få inrikta sig på försvarsspel och kontringar. Nu handlar ju fotboll inte om att ha det största bollinnehavet utan om att göra flest mål och  Real Madrid har visat att det faktiskt går att rå på Barcelona. Efter fem raka el Clásico-förluster lyckades de knipa en poäng senast – och det lär har varit viktigt för självförtroendet.

Kvällens cupfinal spelas på neutral plan, Mestalla i Valencia.

Barcelona är klara favoriter till att plocka hem säsongens första titel. Vill du lira på Barca så får du omkring dubbla insatsen tillbaka. Ett spel på Real Madrid däremot går att hitta till närmare fyra gånger pengarna.

BARCELONA-REAL MADRID

Bäst odds just nu
1: 2,00 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus för nya kunder)
x: 3,75 hos Bwin
2: 3,80 hos Unibet

Vilken kanal sänder den spanska cupfinalen?

Matchen startar kl. 21.20 och visas på TV4 Sport. Du kan också se den via livestreaming direkt i din dator på csports.se.