Färjestad-Skellefteå: Blir det guld för FBK redan ikväll?

14 april, 2011

Färjestad har i och med vinsten i Skellefteå senast skaffat sig ett gyllene läge att ta SM-guld. Man har nu tre chanser på sig att ta den där fjärde segern som betyder att Karlstad ännu en gång får hylla sitt hockeylag som det bästa i Sverige. Mycket talar för att det sker redan i kväll.

Skellefteå gjorde en bra match senaste och var egentligen det bättre laget om man ser till hela matchen. Färjestad kvitterade dock den 1-0 ledning som SAIK skaffade sig och kunde sedan avgöra snabbt i sudden. Endast 36 sekunder in i den fjärde perioden satte FBK:s Mikael Johansson det matchvinnande målet.

Färjestad har fortfarande inte förlorat på hemmaplan i det här slutspelet. Totalt i slutspelet har Färjestad vunnit elva matcher och bara förlorat två, vilket är en väldigt imponerande statistik. Givetvis vill Färjestad hemskt gärna avgöra inför sin hemmapublik  i Löfbergs Lila Arena och min känsla säger mig att det också kommer att bli så.

Färjestad är storfavoriter hos spelbolagen och ett spel på Skellefteåseger under ordinarie match tid står för närvarande i en bra bit över fyra gånger insatsen. Om du tror att vi för tredje gången under den här matchserien får uppleva ett avgörande på övertid så kan du lira krysset till som bäst 4,25. Favoritseger för Färjestad betalar ca 1,75 gånger pengarna.

FÄRJESTAD-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu
1: 1,76 hos Bet365
x: 4,42 hos Betfair
2: 4,25 hos Bet365

Vårt speltips: Skellefteås chans i den här finalserien var att vinna sina hemmamatcher. Nu har den “matchplanen” spruckit och jag tror att vi får se säsongens sista hockeymatch i Karlstad ikväll. Allt annat vore en stor överraskning.

Vilken kanal sänder Färjestad-Skellefteå?

Matchens visas på TV4 och börjar kl. 19.00.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.