Färjestad-Skellefteå: Odds på första SM-finalen

5 april, 2011

I dag, lite i skuggan av Champions League, så spelas den första SM-finalen i hockey här hemma i Sverige. Färjestad möter Skellefteå och det är hemmalaget som är favorit hos spelbolagen.

Färjestad har haft en relativt enkel väg fram till finalen. Först seger med 4-1 mot Brynäs i kvartsfinalen och sedan fyra raka matcher mot AIK i semifinalen. Det har gett FBK några extra, välbehövliga, vilo- och träningsdagar jämfört med Skellefteå som har haft en allt annan än spikrak resa till den här finalserien.

Kvartsfinalserien mot Linköping avgjordes först i den sjunde och direkt avgörande matchen och semifinalen mot Luleå har redan gått till historien som en av de jämnaste genom tiderna. De fyra första matcherna avgjordes på övertid och Skellefteå kunde till slut avgöra och vinna matchserien med 4-2 i matcher.

Färjestad är som sagt oddsmässiga favoriter och går i skrivande stund att spela till ca två gånger insatsen, medan ett spel på Skellefteå ger strax över tre gånger pengarna.

FÄRJESTAD-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu:
1: 2,10 hos Bet365
x: 4,23 hos Betfair
2: 3,30 hos Bwin

Vilken kanal sänder Färjestad-Skellefteå?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 19.00. Du kan också följa den direkt i din dator på Csport.se.

Spelschema för finalserien

Precis som tidigare i slutspelet så blir det match varannan dag, förutom att en extra vilodag är inlagd inför match 4 och 6. En eventuell sjunde och avgörande SM-final kommer att spelas i Karlstad den 19 april.

5 april: Färjestad – Skellefteå
7 april: Skellefteå – Färjestad
9 april: Färjestad – Skellefteå
12 april: Skellefteå – Färjestad
14 april: Färjestad – Skellefteå
17 april: Skellefteå – Färjestad
19 april: Färjestad – Skellefteå

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.