Färjestad-Skellefteå: Odds på tredje SM-finalen

9 april, 2011

Färjestad och Skellefteå drabbar idag samman i den tredje SM-finalen. Ställningen är 1-1 i matcher vilket naturligtvis gör dagens match väldigt viktig. Färjestad har fördel av hemmaplan och är också klara favoriter hos spelbolagen.

Skellefteå tog en otroligt viktig seger hemma i Skellefteå Kraft arena i torsdags. 0-2-underläge i matchserien hade inneburit en stor (troligen allt för stor) uppförsbacke. Nu lever hoppet i allra högsta grad för SAIK.

Färjestad åkte på sin blott andra förlust i årets SM-slutspel i och med sudden-förlusten senast. I Karlstad är det dock inget lag som lyckats rubba FBK som har sex raka slutspelsvinster hemma i Löfbergs Lila Arena.

Färjestad och Skellefteå har mötts sju gånger den här säsongen och FBK har vunnit fyra av dessa och SAIK således tre. Fyra matcher har slutat med hemmaseger och vid tre tillfällen har bortalaget dragit det längsta strået. Två av sju matcher har gått till förlängning och målsnittet har varit 6,6 mål per match.

Färjestad är klara oddsmässiga favoriter och ettan ger just nu strax under två gånger pengarna. Tvåan ger ca 4 gånger insatsen, vilket innebär att spelbolagen tror att sannolikheten för skellefteåseger under ordinarie matchtid är ca 25 procent.

FÄRJESTAD-SKELLEFTEÅ

Bäst odds just nu
1: 1,90 hos Expekt
x: 4,30 hos Bet24
2: 4,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Färjestad-Skellefteå?

Matchen visas på TV4 och startar kl. 15.00.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.