Fiorentina-Milan: Odds på Zlatans återkomst

Milan gästar i kväll Fiorentina och Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i laget efter sin avstängning. Även om har själv hävdar att formen är god, så tycker åtminstone vi att det såg lite tveksamt ut i landskampen mot Moldavien senast.

Milan leder serien två poäng före Inter, som dock redan har spelat sin match i den 32:a omgången. Milan kan alltså, vid seger idag, återställa glappet ner till ligatvåan till fem poäng.

Milan är det med ganska god marginal det bästa bortalaget i Serie A. På 15 bortamatcher har det blivit nio segrar, fyra kryss och bara två förluster. I förra omgången tog Milan en riktigt skön seger mot den kanske främsta rivalen om ligaguldet, Inter. Matchen slutade 3-0, bland annat efter två mål av Alexandre Pato som sannolikt bildar anfallspar med Zlatan i kväll.

Fiorentina ligger på tionde plats i ligan och tar sina flesta poäng hemma i Florens. Laget har just nu sex raka matcher utan förlust, men hela fyra av dessa har slutat oavgjorda. Laget är faktiskt det mest kryssbenägna i hela ligan och har spelat hela 12 kryssmatcher.

Serieledande Milan är ganska klara favoriter hos spelbolagen och står just nu i ca 2 gånger insatsen.

FIORENTINA-MILAN

Bäst odds just nu
1: 4,20 hos Bet365
x: 3,50 hos Bet365
2: 1,95 hos Unibet

Vårt speltips: Milan är heta just nu och lär vara rejält taggade och höga på självförtroende efter segern mot Inter senast. Zlatan är tillbaka och Pato har visat fin form och vi tror på bortaseger. Nästan två gånger insatsen för tvåan känns ok, och vi väljer att lira.

Vilken kanal visar Fiorentina-Milan?

Matchen visas på TV4 Sport och startar kl. 20.40. Du kan också se den via livestreaming hos Bet365.