Speltips från NHL

Mäkitalo: ”Pittsburgh tar revansch”

8 april, 2011

Fredag betyder speltips från NHL här på spelkanalen, faktiskt det sista innan Stanley Cup-slutspelet drar igång. Som vanligt är det vår hockeyexpert Thomas Mäkitalo som levererar speltipsen från den nordamerikanska hockeyligan.

Idag har han tittat närmare på matchen NY Islanders-Pittsburgh. När de två lagen möttes sist så delades nästan 350 utvisningsminuter ut – räkna alltså med en het drabbning inatt!

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

New York Islanders–Pittsburgh Penguins

Speltips: Penguins inklusive OT/SO
Odds: 1,69 hos Pinnacle

Pittsburgh har mycket att spela för fortfarande. Man är bara en poäng från att vinna sin division och dessutom måste man hålla undan från Tampa Bay som ligger tre poäng efter då fjärdeplatsen man just nu ligger på betyder hemmaplansfördel i första rundan av slutspelet.

Man har dessutom ganska bra form trots skadorna på Evgeni Malkin och Sidney Crosby. Man har vunnit sju av de tio senaste matcherna jämfört med nattens motståndare som vunnit tre av de senaste tio.

Ser man till inbördes möten är Pittsburgh stora favoriter då man vunnit 16 av de 21 senaste matcherna men nu senast mot Islanders föll man med hela 9-3. Räkna med att Pittsburgh kommer göra allt för att det inte händer igen inatt.

Kommer ni ihåg hur det såg ut sist lagen möttes? Min rubrik efter matchen var ”Video: Se när matchen spårar ur totalt”. Totalt delades det ut 346 utvisningsminuter (kom ihåg att man bara får fem minuter för ett vanligt slagsmål i NHL). Räkna med tuffa tag även i natt.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.