Manchester United-Chelsea, Champions League 2011

Manchester United-Chelsea

12 april, 2011

Manchester United har skaffat sig ett riktigt bra utgångsläge inför returmötet mot Chelsea ikväll. Hemma på Old Trafford är man erkänt svårslagna och när gästerna dessutom måste göra minst två mål i matchen för att kunna slå ut United – ja, då tror jag att uppgiften blir övermäktig för londonlaget.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Manchester United är kanske det bästa hemmalaget i hela Europa och är i ligan obesegrade efter sexton hemmamatcher. Det här ger så klart en fingervisning om vilken svår uppgift som väntar för Chelsea och det är också hemmalaget United som är favorit hos spelbolagen. Chelsea har dessutom bara vunnit sex av 16 bortamatcher den här säsongen, vilket ytterligare understryker att det är fördel Manchester United inför kvällens viktiga drabbning.

Chelsea har en svit på sex förlustfria matcher i Premier League. Den 1 mars besegrades just Manchester United, men då hemma på Stamford Bridge. Om man tittar på de tre senaste matcherna så ser man dock att formen kanske inte är vad den borde vara. Först 1-1 mot Stoke, sen förlust med 1-0 mot Manchester United i Champions League följt av uddamålsvinst mot tabelljumbon Wigan i lördags.

Oddsen talar till Manchester Uniteds fördel och hemmalaget går just nu att spela till ca 2,30 gånger pengarna. Tror du att Chelsea kan vinna det här? Tvåan ger i skrivande stund nästan 3,5 gånger insatsen.

MANCHESTER UNITED-CHELSEA

Bäst odds just nu
1: 2,30 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
x: 3,38 hos Nordicbet
2: 3,45 hos Unibet

Vårt speltips: Manchester United har ett mål i ryggen vilket innebär att Chelsea måste göra mål för att ha möjligheten att gå vidare. United är mist sagt stabila bakåt och frågan är om londonlaget lyckas forcera den kompakta försvarsmuren med härförarna Ferdinand och Vidic i spetsen? Jag är inte helt säker på det och har därför långt gående planer på ett krysslir. 0-0 eller möjligen 1-1 kanske?

Förutsättningar

Chelsea måste vinna matchen för att kunna utmana om avancemanget. Alla oavgjorda resultat gör att Manchester United går till semifinal. 1-0 till Chelsea innebär förlängning. I semifinalen väntar med stor sannolikhet överraskningslaget Schalke 04 som har skaffat sig ett drömläge inför morgondagens returmöte med Inter.

Vilken kanal sänder Manchester United-Chelsea?

Matchen visas på Viasat Fotboll och startar kl. 20.45.

bildcred.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →