Schalke 04-Manchester United: Odds på första semifinalen

Schalke 04 har nog överraskat de flesta i och med sitt avancemang till semifinal i Champions League och tittar man på bundesligatabellen så blir det än mer gåtfullt. I kväll stöter de dock på ordentligt tufft motstånd i form av Manchester United.

Manchester United är trots bortaplan ganska stora favoriter i kvällens första semifinal. Om United klarar minst oavgjort i kväll så ligger vägen mot finalen på Wembley öppen för Sir Alex manskap. Ett mål på bortaplan kan bli guld värt för United som har fördelen att spela den avgörande semifinalen hemma i Manchester.

Schalkes chans är att få med sig ett bra resultat från kvällens hemmamatch i Gelsenkirchen. Manchester United är ju som bekant ett av Europas allra starkaste hemmalag, och jag tror att tyskarna kan få svårt att vinna där. Men om de får med sig en uddamålsseger till Old Trafford så blir läget ett helt annat. Pressen ligger då på Manchester United som måste göra mål, vilket kan öppna möjligheter för exempelvis Raul, som var brilliant när laget slog ut Inter i kvartsfinalen.

United är som sagt ganska klara favoriter trots att de spelar på bortaplan. Tvåan står just nu i som bäst 2,30 medan ett spel på Schalke ger omkring 3,50. Kryss brukar vara ett gångbart spel i det första av två möten – tror du oavgjort ikväll så kan du kassera ut nästan 1600 kr på en satsad femhundring.

SCHALKE 04-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu
1: 3,55 hos Unibet
x: 3,30 hos Ladbrokes
2: 2,30 hos Expekt

Vilken kanal sänder Schalke-Manchester United?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.