Schalke 04-Manchester United: Odds på första semifinalen

26 april, 2011

Schalke 04 har nog överraskat de flesta i och med sitt avancemang till semifinal i Champions League och tittar man på bundesligatabellen så blir det än mer gåtfullt. I kväll stöter de dock på ordentligt tufft motstånd i form av Manchester United.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Manchester United är trots bortaplan ganska stora favoriter i kvällens första semifinal. Om United klarar minst oavgjort i kväll så ligger vägen mot finalen på Wembley öppen för Sir Alex manskap. Ett mål på bortaplan kan bli guld värt för United som har fördelen att spela den avgörande semifinalen hemma i Manchester.

Schalkes chans är att få med sig ett bra resultat från kvällens hemmamatch i Gelsenkirchen. Manchester United är ju som bekant ett av Europas allra starkaste hemmalag, och jag tror att tyskarna kan få svårt att vinna där. Men om de får med sig en uddamålsseger till Old Trafford så blir läget ett helt annat. Pressen ligger då på Manchester United som måste göra mål, vilket kan öppna möjligheter för exempelvis Raul, som var brilliant när laget slog ut Inter i kvartsfinalen.

United är som sagt ganska klara favoriter trots att de spelar på bortaplan. Tvåan står just nu i som bäst 2,30 medan ett spel på Schalke ger omkring 3,50. Kryss brukar vara ett gångbart spel i det första av två möten – tror du oavgjort ikväll så kan du kassera ut nästan 1600 kr på en satsad femhundring.

SCHALKE 04-MANCHESTER UNITED

Bäst odds just nu
1: 3,55 hos Unibet
x: 3,30 hos Ladbrokes
2: 2,30 hos Expekt

Vilken kanal sänder Schalke-Manchester United?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat Fotboll.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.