Skellefteå-Färjestad: Odds på SM-final 2

7 april, 2011

Guldfavoriterna Färjestad har kopplat greppet om SM-guldet efter en mycket stabil insats i den första finalen. I kväll är det dags för final nummer två och Skellefteå gör nog säkrast i att kvittera matchserien hemma i Skellefteå Kraft Arena om de vill hålla gulddrömmen vid liv. Annars är risken stor att FBK upprepar mönstret från kvarts- och semifinalerna.

Färjestad har ju som vi nämnt tidigare haft en betydligt enklare resa fram till den här finalen.  De har spelat tio slutspelsmatcher så här långt jämfört med Skellefteås 14 – och det är sådana detaljer som kan bli avgörande i slutändan. Inför finalserien fick färjestadsspelarna vila i över en vecka mer än sina motståndare.

Skellefteå fick en riktig mardrömsstart på sin första SM-final sedan sent 70-tal. Färjestad gick tidigt ifrån och segern var bergsäker trots att resultatet vid full tid ”bara” blev 5-4. Både Skellefteås 3-5 och 4-5-mål gjordes nämligen i matchens sista minut. För Skellefteå gäller det nu att skaka av sig den darriga inledningen på finalserien och bara fokusera på kvällens hemmamatch.

Det är hemmalaget Skellefteå som är knappa oddsmässiga favoriter hos spelbolagen. Jag tror att vi får se en betydligt målsnålare och tightare match än i Karlstad senast och med tanke mot SAIK:s matchserie mot Luleå skulle väl ingen lyfta på ögonbrynen om matchen gick till övertid.

I vanlig ordning har vi letat fram de bästa oddsen som erbjuds på kvällens match.

SKELLEFTEÅ-FÄRJESTAD

Bäst odds just nu
1: 2,25 hos Unibet (600 kr i insättningsbonus)
x: 3,90 hos Bet24
2:  2,75 hos Bet365

Vilken kanal sänder Skellefteå-Färjestad?

Matchen visas på TV4, med start kl. 19.00. Du kan också följa den direkt i din dator på Csports.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.