Skellefteå-Färjestad: Odds på SM-final 4

12 april, 2011

Skellefteå har haft problem i inledningen av samtliga finalmatcher så här långt. En sak är dock säker – det gäller att inte släppa iväg Färjestad till en stor ledning tidigt i matchen även ikväll – för det har inte SAIK råd med!

Kvällens match är så klart mycket viktig. Om Skellefteå lyckas upprepa bedriften från senaste hemmamatchen så kan det här mycket väl bli en matchserie som går till sju matcher. Men om Färjestad vinner på bortaplan idag, ja då är jag ganska säker på att SM-guldet hamnar i Karlstad redan på torsdag.

Varken Färjestad eller Skellefteå rapporterar om några skador och båda lagen kommer till start med sina ordinarie uppställningar. Skellefteå är knappa oddsmässiga favoriter hos spelbolagen och ettan står just nu i ca 2,30 gånger pengarna. Om du tror att det precis som sist går till förlängning i Skellefteå Kraft Arena så kan du lägga det spelet till omkring fyra gånger insatsen.

SKELLEFTEÅ-FÄRJESTAD

Bäst odds just nu
1: 2,35 hos Bet365
x: 4,00 hos Bet24
2: 2,60 hos Unibet

Vårt speltips: Färjestad har känts som det starkare laget i den här matchserien. Skellefteå vann med ett nödrop sin senaste hemmamatch, men vi tror att de får svårt att upprepa den prestationen ikväll. Vi tänker testa tvåan.

Vilken kanal sänder Skellefteå-Färjestad?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV4. Du kan också följa den direkt i din dator på Csports.se.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.