Skellefteå-Färjestad: Odds på SM-final 4

Skellefteå har haft problem i inledningen av samtliga finalmatcher så här långt. En sak är dock säker – det gäller att inte släppa iväg Färjestad till en stor ledning tidigt i matchen även ikväll – för det har inte SAIK råd med!

Kvällens match är så klart mycket viktig. Om Skellefteå lyckas upprepa bedriften från senaste hemmamatchen så kan det här mycket väl bli en matchserie som går till sju matcher. Men om Färjestad vinner på bortaplan idag, ja då är jag ganska säker på att SM-guldet hamnar i Karlstad redan på torsdag.

Varken Färjestad eller Skellefteå rapporterar om några skador och båda lagen kommer till start med sina ordinarie uppställningar. Skellefteå är knappa oddsmässiga favoriter hos spelbolagen och ettan står just nu i ca 2,30 gånger pengarna. Om du tror att det precis som sist går till förlängning i Skellefteå Kraft Arena så kan du lägga det spelet till omkring fyra gånger insatsen.

SKELLEFTEÅ-FÄRJESTAD

Bäst odds just nu
1: 2,35 hos Bet365
x: 4,00 hos Bet24
2: 2,60 hos Unibet

Vårt speltips: Färjestad har känts som det starkare laget i den här matchserien. Skellefteå vann med ett nödrop sin senaste hemmamatch, men vi tror att de får svårt att upprepa den prestationen ikväll. Vi tänker testa tvåan.

Vilken kanal sänder Skellefteå-Färjestad?

Matchen startar kl. 19.00 och visas på TV4. Du kan också följa den direkt i din dator på Csports.se.