Tottenham-Real Madrid: Tar Spurs revansch?

13 april, 2011

Tottenham står inför en hopplös uppgift hemma på White Hart Lane efter storförlusten mot Real Madrid för en vecka sedan. Matchen slutade ju som bekant 4-0 och hoppet om en semifinal för Champions League-debuterande Spurs är dessvärre redan släckt. Men det betyder inte att matchen ikväll på något sätt är ointressant!

Tottenham vann i ligan i lördags hemma mot Stoke. Matchen blev något av en revansch för Peter Crouch som svarade för två av målen. Crouch var ju som bekant stor syndabock på Santiago Bernabeu-stadion i förra veckan då han lyckades med ”bedriften” att bli utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort redan efter 15 minuter.

Real Madrid står inför samma situation som Barcelona gjorde igår. De har en storseger i ryggen och har egentligen inget intresse av att vinna kvällens match. De kan ju faktiskt förlora med 3-o och ändå promenera vidare till semifinal. Guardiola valde ju att ställa upp med bästa laget igår – det ska bli väldigt intressant att se hur Mourinho väljer att göra ikväll.

Det är bortalaget Real Madrid som är knappa favoriter hos spelbolagen och ett spel på spanjorerna ger ca 2,50 gånger pengarna. Krysset ger 3,65, medan ett spel på Tottenham just nu ger lite knappt 2,9 gånger insatsen tillbaka.

TOTTENHAM-REAL MADRID

Bäst odds just nu
1: 2,88 hos Bet365
x: 3,65 hos Bet24
2: 2,55 hos Expekt

Vårt speltips: Vi kommer precis som igår att avvakta startelvorna innan vi lägger något spel. Det gör stor skillnad hur Redknapp och Mourinho väljer att formera sina startelvor.

Vilken kanal sänder Tottenham-Real Madrid?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat fotboll.

Förutsättningarna

Förutsättningarna är enkla. Tottenham måste vinna med 4-0 för att få till en förlängning. Om Real Madrid gör ett mål, då måste Tottenham göra sex.

 

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.