Tottenham-Real Madrid: Tar Spurs revansch?

Tottenham står inför en hopplös uppgift hemma på White Hart Lane efter storförlusten mot Real Madrid för en vecka sedan. Matchen slutade ju som bekant 4-0 och hoppet om en semifinal för Champions League-debuterande Spurs är dessvärre redan släckt. Men det betyder inte att matchen ikväll på något sätt är ointressant!

Tottenham vann i ligan i lördags hemma mot Stoke. Matchen blev något av en revansch för Peter Crouch som svarade för två av målen. Crouch var ju som bekant stor syndabock på Santiago Bernabeu-stadion i förra veckan då han lyckades med ”bedriften” att bli utvisad efter att ha fått sitt andra gula kort redan efter 15 minuter.

Real Madrid står inför samma situation som Barcelona gjorde igår. De har en storseger i ryggen och har egentligen inget intresse av att vinna kvällens match. De kan ju faktiskt förlora med 3-o och ändå promenera vidare till semifinal. Guardiola valde ju att ställa upp med bästa laget igår – det ska bli väldigt intressant att se hur Mourinho väljer att göra ikväll.

Det är bortalaget Real Madrid som är knappa favoriter hos spelbolagen och ett spel på spanjorerna ger ca 2,50 gånger pengarna. Krysset ger 3,65, medan ett spel på Tottenham just nu ger lite knappt 2,9 gånger insatsen tillbaka.

TOTTENHAM-REAL MADRID

Bäst odds just nu
1: 2,88 hos Bet365
x: 3,65 hos Bet24
2: 2,55 hos Expekt

Vårt speltips: Vi kommer precis som igår att avvakta startelvorna innan vi lägger något spel. Det gör stor skillnad hur Redknapp och Mourinho väljer att formera sina startelvor.

Vilken kanal sänder Tottenham-Real Madrid?

Matchen startar kl. 20.45 och visas på Viasat fotboll.

Förutsättningarna

Förutsättningarna är enkla. Tottenham måste vinna med 4-0 för att få till en förlängning. Om Real Madrid gör ett mål, då måste Tottenham göra sex.